Hur får man en One-Piece Delta dusch att ändra ringen

Om du behöver byta ringar i en ett stycke Delta kran, Följ en enkel uppsättning förfaranden i syfte att kranen isär. Ringen ligger på kran hylsan, den del som skyddar din patron från vatten och döljer de inre delarna av kranen. Få tillgång till denna del, måste du ta av handtaget och trimma. Det är ett projekt som tar mindre än en timme även om du har någon erfarenhet med kranar på alla.

Instruktioner

•Shut av vattnet till blandaren genom att stänga ventilen på din inkommande vatten linje nära hemmets varmvattenberedare.

•Ta bort kranen handtag genom att skruva ställskruven kran med en insexnyckel och dra tillbaka på handtaget för att glida av stammen av patronen. Stjälken är staven på toppen av patronen.

•Ta bort två skruvarna på varje sida av duschen trim plattan med en skruvmejsel och pop här trim plattan utanför duschvägg. Skruva loss skruvarna i fästet under trim plattan och ta denna del av.

•Vrid den stora hylsan på kranen kroppen moturs och ta bort den. Behålla spacer inuti ärmen och upphäva delen. Skjut o-ring av kran patronen och ersätta den med en ny ring.

•Sätt hylsan tillbaka på kranen, med spacer inuti och vrid medurs för att dra åt den. Ersätta trim plattan fästet och trimma plattan. Montera handtaget och dra åt handtaget skruven.