Hur får en Palm med lampor i Farm Town

Det är inte verkligheten, men vissa människor har så mycket kul dekorera sina virtuella gård som de gör deras verkliga hem och trädgård. Farm Town, en online spel program utvecklades i början av 2009 och spelade på Facebook och Myspace, tillåt förbrukaren till "tenderar" till sin gård, plantering av grödor, vattna blommor och insamling av djur--alla för virtuella pengar och erfarenhet som förskott spelet. Jordbrukare kan också köpa dekorationer, byggnader, djur och liknande artiklar för sina gårdar eller ta emot gåvor som en present från en "granne" på spelet. Några presenter, som palmträd med ljus, erbjuds endast säsongsvis eller ens en gång. Lyckligtvis, det finns ofta ett annat sätt att skaffa dem.

Instruktioner

•Log ut på Internet med datorn för att förstora. Kontrollera din anslutning fungerar och du har möjlighet att surfa på webben. Logga in på Facebook.

•Gå till Farm Town gratis gåvor grupp. Detta är en grupp på Facebook (inget samröre med Slashkey, Farm Town skapare), och innehåller länkar till många tidigare erbjuds gåvor.

• Välj fliken märkt "Diskussioner." Leta upp den blå skriver överst på listan över diskussioner, som anger "Visar ämnen 1-31 av __" och följt med orden, "se alla ämnen". Klicka för att visa alla ämnen Inlagd.

•Flytta markören genom ämnena tills du ser en länk som heter, "~ Palm Tree med ljus - kod Z7" skrivet i blått till vänster på sidan. Detta kommer att bli flera sidor in i diskussionen sidorna. (Alternativt se resurser att gå direkt till Palm Tree noteringen.)

• Klicka på länken för palmerna. Titta på den sida, som innehåller foton eller logotyper, tillsammans med ett användarnamn, sedan en länkadress som motsvarar palmerna med lampor gåva i Farm Town.

•Vänster-klicka på URL-adressen som anges under en bild och förbrukaren namn; Det spelar egentligen ingen roll vilken du väljer--den enda verkliga skillnaden är vem du i slutändan kommer att acceptera gåvan från.

•Look på sidan som dyker upp, informerar dig om att du har accepterat palmerna med lampor gåva. Gå vidare genom att handla present (en knapp som erbjuds), acceptera mer gåvor (Klicka på "Ja" under frågan, "vill du ha mer väntande gåvor att acceptera; Detta val tar du till sidan "Meddelanden" ") eller spela Farm Town (klicka"Nej"i stället).

•Mata in din gård på Farm Town och leta efter ikonen som representerar din presentförpackning. Klicka på det att titta in och hitta din nya palmträd med ljus.

•Placera din palmträd med lampor som önskas på din egendom. Upprepa för att få mer palmer med ljus. Observera dock att varje länk fungerar bara en gång per dygn.

Tips & varningar

  • Hitta andra tidigare gåvor på gruppen Farm Town gratis gåvor. Detta är också ett bra sätt att få gåvor du inte "kvalificera" för brist på grannar eller erfarenhetsnivå. Den upplysta palmträdet, krävs till exempel en nivå 50 att välja.