Hur får en dold pistol tillstånd i NYC

New York är en restriktiv "får utfärda" stat, vilket innebär att du måste visa ett tillräckligt behov innan gun tillstånd kommer att utfärdas. Obligatoriska motiveringen utfärdas på grundval av fall och generellt beviljas i undantagsfall. Ett ballistiska prov av varje registrerade pistol i New York City kommer att föras till statens ballistik databas.

Instruktioner

•Kontrollera att du är minst 21 år eller har fått ett hedersomnämnande ansvarsfrihet från USA: S väpnade styrkor. New York hedra inte gun tillstånd från en annan stat.

•Komplett dina ansökan paket. Detta är tillgängligt från New York City Police Department. Den primära delen av New York City ansökan paketet kommer att vara den staten en tillståndsansökan gun vapen.

•Submit ifylld ansökan paketet, inklusive din motivering för att kräva ett tillstånd. Tänk på att enkla önskan att äga en pistol inte är en tillräcklig grund för godkännande i New York City. Du måste också lämna dina fingeravtryck och passera en säkerhetsprövning. Polisen har sex månader att behandla ansökan eller ange en orsak till förseningen.

Du avgifterna som krävs. Avgifterna för säkerhetsprövning och gun tillståndet fastställs av New York County och kan periodiska ändras.

•Renew ditt tillstånd som bestäms av New York County. Ditt tillstånd kommer att vara bra för en viss tidsperiod som bestäms av ditt fall. Varje förnyelse kräver att du visar att du fortfarande har ett behov av gun tillstånd.