Hur få en kedja på en SNARSTUCKEN 10 växlad cykel

Hur få en kedja på en SNARSTUCKEN 10 växlad cykel

När kedjan glider av din SNARSTUCKEN 10 hastighet, ger den din bil ett abrupt stopp. Detta kan vara en frustrerande upplevelse, men det behöver inte hålla dig upp för långa. Att sätta en kedja tillbaka på en SNARSTUCKEN 10 hastighet cykel är inte en svår uppgift om du följer några enkla steg. I själva verket är dessa steg så enkelt att det finns inga verktyg krävs.

Instruktioner

•Placera cykeln på kick stativet.

•Tryck bakre, S-formad växelföraren upp, att sätta slack i kedjan.

•För kedjan tillbaka till den bakre kassetten på drevet som motsvarar till den redskap som du var i när det lossnade. De bakre kedjehjul större håller lägre växlarna och de mindre bakre kedjehjul rymma högre växlarna. De främre kedjehjul är på baksidan av detta, med högre växlar på de större kedjehjul och lägre växlar på små. (Se referenser 1)

•Frigör bakre växelföraren och låt den glida tillbaka på plats.

•Använd WD-40 till kedjan för att kontrollera att den fungerar smidigt. De flesta människor bär inte WD-40 runt i bakfickan; så om du inte har någon tillgänglig, göra detta så snart du får din SNARSTUCKEN hem. Din kedja bör vara i gott skick för optimal funktion. Om din kedja är torr eller rostig, det kommer att vara hård och växlar inte väl. (Se referenser 2)