Hur du väljer Pool kakel

Pool plattor är en alternativ inre ytan till traditionella vinyl pool liners. Även om plattorna är ofta dyra och kräver en ganska lång installation, de skapar en speciella utseende för din pool och simning upplevelse. Forskning pool kakel innan att välja nya. Det är lätt att gå in i en butik och helt enkelt välja den trevligaste utseende kakel. Detta kan dock inte vara bästa kakel för din speciella pool.

Instruktioner

•Inköpt enda pool-grade plattor som är motståndskraftigt mot väder och tål de starka kemikalier används för att hålla poolen vatten Rengör. Se till kakel kommer att arbeta för din typ av poolen. Exempelvis fungerar inte standard pool kakel för saltvattenspooler, som vattnet i dessa pooler är mer frätande.

•Ask om färgen blekna för olika typer av kakel. Kakel ovan vattenlinjen kan blekna mer snabbt (eller annorlunda) än de under vattnet.

•Välj en mindre bricka göra din pool ser större. De flesta pool kakel kommer i 6-av-6-tums bitar och har en slät yta, som gör att du kan rensa bort skala och vatten för mycket enkelt, och begränsar tillväxten av mögel på kakel. Kakel storlek över 8 av 8 inches kan resultera i ett tafatt eller mindre utseende för din pool.

•Consider din smak och övergripande landskap runt poolen när du väljer pool kakel färger. Till exempel, om du vill ha ett mer naturligt utseende till din pool, som den i en lagun, kan du välja brunt eller grönt kakel över gula och blå färgade plattor.

•Consider blanda enfärgad kakel med en design kakel. När det gäller mörka eller tunga design kakel är mindre mer. Använda för många design kakel kan göra det svårare att rengöra ditt vatten, som reflektion från kakel kan minska vattnets klarhet. Undvik mörka plattor i extremt varma klimat, eftersom de kan värma upp vattnet genom att locka värme från solen.

Tips & varningar

  • Begära att någon från pool leverans butik kommer ut och mäta din pool. Detta kommer att ge dig en exakt mätning för korrekt prissättning kakel projektet.