Hur du uppdaterar en rött tegel eldstad med stuckatur

Hur du uppdaterar en rött tegel eldstad med stuckatur

En gammal tegel spis kan vara en attraktiv tillägg till din familj rum eller kan det vara fult. Eftersom det ramar in den öppna spisen, är tegel en distinkt och mycket synliga delen av rummet. Om tegel visas luddiga, kan din spis vara en ständig källa till irritation. Du kan använda stuckatur för att maskera den gamla, oönskade tegelsten. Stuckatur appliceras direkt över tegel och fyller i områdena mellan tegelstenarna att skapa en smidig, även väggyta.

Instruktioner

•Vacuum tegelväggen med dammsugaren shop att helt ta bort alla partiklar och skräp. Små bitar av lös murbruk kan störa stuckatur.

•Paint i tegel med en konkret bindningmedel. Applicera en tunn, även päls med en pensel. Låt bindningmedlet torka enligt paketet instruktioner.

•Mix förblandad stuckatur och vatten i en skottkärra. Blandningen bör bilda en tjock pasta. Blanda ungefär 2 gallons av stuckatur samtidigt för att hindra den från att torka ut innan du tillämpa den på väggen.

Kulglass upp några av stuckatur med en murslev och sprida den på tegelväggen. Låt stuckatur klistra in handfat i mellanrummen mellan tegelstenarna och sprida 1/4 tum av stuckatur i överdelen av tegel. Låt stuckatur torr tills delvis härdat.

•Köra Hack kanten av murslev över toppen av stuckatur att skapa en repig yta. Göra detta över hela spisen väggen. Låt stuckatur fortsätta härda i 48 timmar.

•Mix finish stuckatur med vatten tills den bildar en tjock pasta. Gäller 1/4 tum av stuckatur i väggen med en murslev. Slät pasta med murslev. Applicera tryck med varierande styrka att skapa en vägg textur som du gillar. Spraya regelbundet med vatten för att hålla stuckatur fuktig medan du arbetar. Låt stuckatur härda i 48 timmar.

Tips & varningar

  • Om du har aldrig använt stuckatur innan, prova några testkörningar innan du använder den till dina väggar. Använd en bit plywood att öva på din teknik och bestämma vad du vill ha din finish päls ska se ut.