Hur du underhåller en kemisk balans i en Pool

När du har din pool balanserad, är det faktorer ständigt arbete för att ändra denna perfektion. Temperatur, badande belastning, plaska ut och avdunstning är alla arbetar mot dig. Observation och underhåll är de sätt att ligga steget före pool problem. Om de lämnas därhän, är din pool föremål för ett antal sjukdomar, inte minst som är en algblomning. Därför lönar det sig att tänka på hur du håller dina kemikalier som arbetar, som de ska för att bekämpa de flesta pool problem innan de börjar.

Instruktioner

•Obtain en bra fungerande testkit som använder droppar för att testa för total alkalinitet, pH och kalcium hårdhet. Om du använder klor som en sanitizing agent i din pool, måste testutrustning klor test också. Du behöver välja en lämplig tid att göra de tester, kanske på kvällen som solen börjar ställa. Så någon tillsats av klor kommer att nå maximal effektivitet innan sen morgonsolen nästa dag börjar dra ut det ur poolen.

•Känn och behandla alkaliniteten först, alltid sänder mängden alkalinitet increaser över ytan på poolen med pump och filter kör. Lägg till det belopp som krävs i steg om att försäkra sig mot över tillägg. Testa mellan inkrementella tillägg. Tillägg av alkalinitet increaser kommer att automatiskt höja din pH-nivån, så testa pH efter tillsats av det fulla beloppet av alkalinitet. Baserat på resultatet av pH-test, lägga till mängden som krävs av antingen increaser eller decreaser vattnet, igen genom sändningar. Lägg till kalcium hårdhet på samma sätt.

•Understand att 3-tums klor puckar alltid bör vara närvarande i skimmern korgen, så att tillgången förblir konstant. Så snart en puck börjar försämras, bör nästa redan vara på plats så det finns aldrig en paus i tjänsten.

•Lägg till klor chock till poolen en gång belastningar per vecka under en mild sommar, med mer frekventa behandlingar uppstå för heta sträckor och tunga badande. Lägga till en förebyggande veckodos av en koncentrerad algaecide poolen, alltid hänvisa till det korrekta Rekommenderad dosering beloppet.

•Pool rengöring måste äga rum varje vecka också, oftare om det behövs. Kom ihåg att testa ditt vatten efter att lägga till några stora mängder vatten i poolen. Balansen är inte en konstant, så du har att lägga till fler kemikalier därmed.