Hur du underhåller en gummi tak

Gummi tak användes första gången på kommersiella fastigheter som en kostnadsbesparande alternativ. En av fördelarna med gummi förening eten propen Dien monomeren (EPDM) är dess förmåga att expandera och kontrakt i varierande temperaturer och klimatförhållanden. Detta drag såg gummi takläggning blivit normen för RV tillverkare. De viktiga sakerna att ta itu med när bibehålla gummit är att undvika vassa föremål kan komma att skrapa taket, rengöring Vita streck kallas "kritning" och stoppa mögel.

Instruktioner

•Sweep någon skräp från din gummi tak med en mjuk borste. Fyll en vattenbehållare med varmt vatten och bär upp till taket.

• Starta på det mest borterst pekar från stege eller ingången till ditt tak. Spraya gummi renare på en 4-fots kvadrat del av taket, skrubba med moppen att ta bort smuts och sot och skölj moppen i det varma vattnet. Fortsätt tills du har rengjort hela taket, byta vatten om det behövs.

•Låt taket till luft torka. Detta kan ta flera timmar till en hel dag, beroende på väderförhållandena.

•Spray gummi tak behandling till en 4-fots kvadrat området av taket, som du gjorde med gummi rengöring spray. Arbeta behandling i gummi med moppen och Fortsätt tills du har behandlat hela taket. Gå inte på gummi behandlingen tills den är helt torr.

Tips & varningar

  • Tvätta och behandla din gummi taket tre till fyra gånger per år.
  • Klappa morgondaggen utanför ditt gummi tak med en gammal handduk hjälper till att förhindra mögel som förekommer.