Hur du tar bort en Zinsco strömbrytare

Hur du tar bort en Zinsco strömbrytare

Många villaägare kommer till en punkt under sitt liv där de behöver utöka antalet försäljningsställen tillgängliga i deras hus. Om de har en kopplingsdosa som har nått maximalt antal kretsar, är de enda val som de har att expandera att sätta i en annan kopplingsdosa eller att göra plats i deras nuvarande kopplingsdosa för nya kretsen. Det finns effektbrytare som kan styra två olika kretsar genom två olika brytare men ligger som en normal enda breaker-paketet men med två separata brytare kretsar internt. För att byta ut den gamla brytaren och ersätta den med en dubbel brytare är det viktigt att veta hur man tar bort en strömbrytare.

Instruktioner

•Locate brytaren du vill ta bort. Det kommer att vara i rutan elektriska. Varje brytare i rutan är för olika system inom byggnaden. Använd skruvmejseln ta bort panelen omslaget.

•Vrid av huvudsakliga kretsbrytaren avbryta anslutningen med elbolag. Medan du arbetar på kretsar i rutan elektriska, kommer att detta fungera som en säkerhetsåtgärd.

•Använd i slutet av den slitsade skruvmejseln för att bända Zinsco kretsbrytaren från heta bar. Kretsbrytaren kommer att förbli kvar av klippet på utsidan slutet.

•GRASP kretsbrytaren och knäppte det från plast bar. Skruva loss de hoat binda av kretsen från terminalen i sidan av brytaren.

•Trace het tråd att hitta den neutrala tråd och jordledning för kretsen du arbetar på. Koppla bort den neutrala tråden och jordledaren från den neutrala bus bar och marken bus bar.

•Använd tråd strippor att klippa bort den exponerade tråden från varma och neutrala kablar. Detta kommer att undvika att röra någon yta med synliga sladdar.

•Wrap i slutet av hoat binda och neutral tråd med en bit av elektriker tejp för att skydda dem från att röra någon yta. Vik trådarna för denna krets rutan elektriska. Om du väljer att använda dem igen senare kommer de fortfarande att för att återanslutas.

•Sätt tillbaka det elektriska panelen locket. Slå på strömmen tillbaka genom att bläddra kretsbrytaren huvudströmmen till på läge.