Hur du tar bort en viss gräns dusch

Hur du tar bort en viss gräns dusch

När du stänger av vattnet till din dusch, du förvänta sig att göra sin väg ner i avloppet i bara en liten stund. Om du hamnar med en pöl av stillastående vatten som aldrig tycks försvinna, är chansen att en igensatt dusch avlopp är att skylla. Ta tid att hitta källan till täppa och bli av med det är det bästa sättet att få din dusch dränera ordentligt igen.

Instruktioner

•Ta bort gummipropp från dusch avlopp om ditt badkar något. Lyft upp plast proppen från avloppet om ditt badkar används formatmallen i stället. Skjut en platt skruvmejsel under den metall sil och försiktigt bända upp. Vara försiktig med att böja sil när du tar bort den. Ställ in sil åt sidan med proppen.

•Vrid vattnet på så långt det går. Låt vattnet till springa och tvätta bort så mycket av den täppa och skräp som möjligt. Fortsätta att köra vatten tills den börjar backa upp och sedan Stäng av vattnet.

•Shine en ficklampa in i dusch avlopp och titta efter synliga träskor. Håret, tvålrester och annat skräp kan ansamlas inuti avloppet och orsaka blockeringar. Placera en kolven över avloppsröret och använda den för att få bort täppa om du kan. Att nå in i röret med en hand orm om täppa är fortfarande på plats. Foder i slutet av ormen i avloppet och Fortsätt tills du känner det sluta. Vrid ormen moturs för att fånga täppa och dra den gratis av avlopp.

•Vrid vattnet tillbaka på och köra den så fort du kan. Titta så vatten flyttas ner i avloppet. Om vattnet rinner ordentligt är du klar.

•Pour en flytande Avloppsrens utformade för användning i duschar i avloppet om det fortfarande är igensatt. Följ instruktionerna på flaskan när du använder avloppet renare. Ersätt sil och gummi tillslut i duschen efter täppa har varit lossnat.