Hur du tar bort en kran Strålsamlare

Hur du tar bort en kran Strålsamlare

Kran luftare förvandla en stadig ström av vatten till många små droppar, vilket gör att vattnet falla från kranen jämnt och att minska stänk. Kran luftare också spara vatten genom att minska flödet av vatten genom en kran. En strålsamlare skruvar vanligtvis på toppen av din köksblandare; ta bort strålsamlare kan du rengöra sediment från skärmen strålsamlare eller att exponera de manliga trådar ligger på slutet av en kran att installera ett filtreringssystem, att tillhandahålla rent dricksvatten. Använder fel typ av verktyg eller metoder att ta bort en strålsamlare kan skada finish på både kranen och det eller de inhysa av strålsamlare. Kroppen håller skärmen på plats.

Instruktioner

•Vrid av kranen. Torka i slutet av kranen med en trasa.

•Locate utgångspunkten för strålsamlare omslaget, som kommer att ha en definierad söm mellan kran pip och den nedre kanten av strålsamlare omslaget. Vrid locket moturs med tummen och pekfingret. Måste du använda våld om den kran trådar är korroderade eller fast annars. Fäst en rem skiftnyckel och vrid locket om det inte kommer att slå för hand.

•Fortsätt vrida strålsamlare moturs tills det drar från slutet av kranen.

•Rengör de utsatta manliga trådar--ligger på slutet av kranen--genom att skjuta en tråd borsta runt slutet av kranen. Hålla Stålborsta bort kran pip att eliminera risken för skada finishen av fixturen.