Hur du stänger av ett larmsystem

Hur du stänger av ett larmsystem

Hem trygghetssystemen kan avskräcka potentiella inkräktare från att bryta in i ditt hem och de kan minska din hem försäkringspremier. Av dessa skäl är det ett smart drag att installera ett system i hemmet. De tar dock lite tid att vänja sig. Chansen finns, den första natten när du har din trygghetssystem installerat, falskt alarm kan utlösa och du får fångas utan att veta vad man ska göra. Öva på att slå på och av ditt larmsystem tills det blir en andra natur.

Instruktioner

•Bestäm om orsaken till larmet. Om larmet är falsk (som du inte får till panelen larm i tid att stänga av alarmet), gå igenom stegen. Om du är osäker på varför larmet ljuder, kontrollera för att se till att alla är säker och att myndigheterna inte ska kallas. Om du är osäker på säkerhet eller har andra frågor, hitta en säker plats och kontakta myndigheterna.

•Shut alla dörrar och fönster som är länkade till ditt säkerhetssystem. Medan ditt säkerhetssystem varierar från modell och återförsäljare, vanligtvis larm fortsätta att ljud och inte kan avväpnas tills alla "zoner" (områden där larm sensorer har installerats) är "stängda". Stänga ett zon medel återvänder alla dörrar och fönster till deras säkrade, stänga position.

•Walk till larm panel och hitta tangentbordet. Slå in din hemliga kod. Alarm koder är vanligen tre till åtta siffror. Tryck på "Enter"-knappen vid behov. vissa larmsystem, dock att endast du måste ange din kod.