Hur du ställer in Victor mus fölen

Victor erbjuder flera typer av mus fällor, alltifrån lim fällor och levande fällor, som du helt enkelt placera en bit mat nära lim eller i levande fälla rutan och vänta på musen att fastna, till traditionell snap fällor, som kräver lite mer ansträngning att ställa in. Den bästsäljande musfällan för över 100 år, snap fällan använder inga kemikalier eller bekämpningsmedel, och så är säkra för användning i hem med barn och husdjur.

Instruktioner

•Lay fälla ner på en plan yta. Dra ut små krampa som håller ner länge låsning baren till trä bas i slutet av fällan.

•Placera betet på böjda metall bete pedalen. Jordnötssmör eller en knäckt med jordnötssmör är mycket effektiv. I motsats till populära myten, möss inte föredrar ost till andra livsmedel---de tenderar att gå för torra kolhydrater istället.

•Dra tillbaka torget koppar bit--kallas "bågen"-- och håll ner medan placera den låsning bar över den och under läppen av bete pedalen.

Tips & varningar

  • Ange flera fällor på en gång och placera dem var 3 till 4 inches i området du tror att mössen. Låt dem sitta över natten och samla dem på morgonen. Bär latexhandskar att förhindra någon form av infektion eller andra hälsofrågor, Kassera använda fällor omedelbart.