Hur du ställer in stål stängselstolpar

Hur du ställer in stål stängselstolpar

Lämplig metod för att ange stål stängselstolpar i marken varierar, beroende på typ av post och syftet med ditt staket. Tillfälliga stål inlägg som T-inlägg är tunn och lätt, så du kan köra dem i marken manuellt snarare än behöva gräva en posthole. Ständiga stål inlägg såsom de vanligt förekommande med kedja länk stängsel har tjockare diametrar och brukar inte vara pounded rakt in i marken, så de kräver stampad grus och jord för att hålla dem på plats.

Instruktioner

Ständiga stål stängselstolpar

•Dig ett hål i marken vid först post läge med en clamshell posthole grävare. Som regel posthole bredd bör vara tre till fyra gånger diametern på inlägget och hålet bör vara djupt nog att innehålla 1/3 av postens höjd. Till exempel, om du ställer 2-tum-diameter stål inlägg som mäter 6 fot lång, då posthole bör vara ca 6 till 8 inches bred och 2 fot djupt.

•Sprinkle 1 till 2 inches av löst grus i botten av inlägget hålet. In basen av stål gärdsgårdsstör i inlägget hålet. Stå post upprätt och vila en nivå på sidan av inlägget att verifiera att inlägget är rakt i hål; skifta inlägg för att släta ut det, om nödvändigt. Ha en medhjälpare som håller posten på plats.

•Shovel 5 inches av löst grus i hålet runt omkretsen av stål post. Tamp grus platt runt inlägget med en stampande spö. Skopa 2 till 4 inches av lös jord i hålet ovanpå grus; Tamp smutsa ordentligt med stampande stav. Upprepa de omväxlande lagrarna av grus och jord tills du har återfyllt hela hålet. Upprepa detta hela installationen process för varje återstående stål staket inlägg.

Tillfälliga stål stängselstolpar

•Tryck på basen av stål post mot marken på första inlägget plats. Sätt en manuell post förare över toppen av inlägget och förstå driver handtagen för att dra posten upprätt.

•Tryck på föraren fast flera gånger på toppen av inlägget att driva inlägget flera inches i marken. Kontrollera att inlägget är nivå och vid behov justera. Ta tag i inlägget driver handtagen fast och få föraren upp i luften.

•Dra post föraren ned ordentligt till slam toppen av föraren ner på toppen av inlägget. Upprepa denna bultande process för att driva stål inlägget 12 till 18 inches i marken. Upprepa detta installation process för varje återstående stål inlägg.

Tips & varningar

  • Med grus och väl dränerande jord istället för cement för fasta stål tjänster minimerar din out-of-pocket stängsel kostnader och kräver mindre arbete, särskilt om du kan behöva flytta eller byta ut staketet vid ett senare tillfälle.
  • Ange alla hörn stål inlägg först. Kör sedan en bit garn mellan hörnstolparna för att ge en guidekabel för att fastställa raden inlägg i en rak linje, vilket gör ditt färdiga staket mer attraktiv.