Hur du ställer in hörnet stängselstolpar

Hur du ställer in hörnet stängselstolpar

Som den viktigaste delen av en linje som staket, hörnstolparna bära stammen av sträckt tråd strandar, upprätthålla korrekta linjen och är konstruerade i en solid stag ram. Även om inte svårt att bygga, är jobbet lättare när det görs av två personer.

Instruktioner

•Build hörn Staket inlägg i en dubbel H ram stag. Detta kommer att bestå av tre inlägg, du skapar två H ram hängslen på en 90-graders vinkel. En H frame inleds den öst-västliga stängslet linjen, och den andra H-frame börjar den nord-sydliga stängslet linjen.

•Ställ in den första H ram stag av inställningen i två 6 x 6 inlägg på en av de föreslagna linjerna. Mäta från insidan av inlägg, lagt inlägg 6 fot apart. Gräva hål 3 fot djupt. När du fyller smuts i runt inlägg, lägga i 6 inches av smuts i taget och packa ner hårt. När hålet är fyllt, bör inlägg inte flytta alls. Inlägg ska vara 5 fot över marken.

•Measure 6 fot från posten som kommer att vara slutet, eller center, lägga på en 90-graders vinkel, och ställa den tredje hörnstolpe samma som de två första inlägg. Du bör nu ha tre inlägg bildar en triangel. En mittstolpen och ett inlägg syftar ner varje rad som staket.

•Kapa fyra kvarter, 5 1/2 tum lång, från 4 x 4. Lägg varje 4 x 4 block horisontellt och borra två hål, 1/4 tum, sida vid sida och 1 1/2 inches isär. Borra helt genom block. Gå 18 inches ner från toppen av varje hörnstolpe. Med två 60d spikar, spik 4 x 4 block horisontellt och nivå på sidorna av inlägg inför varandra.

•Lay en av 4 x 4 x 6 styrelser på 4 x 4 block så att det sträcker sig mellan två av de inläggen, bildar en H. 6-tums sidan är vänd uppåt. Lägg den andra 4 x 6 på 4 x 4 block mellan de återstående två inlägg. Nu har du två H ramar.

•Starta med en av H ramarna. Borra ett 1/2-tums hål genom 6 x 6, 6 inches ovanför 4 x 6, och vinkelrätt mot H. borren en andra 1/2-tums hål 6 inches ovanför marken i samma post, på samma sida. Borra i samma hål i motsatt inlägg.

•Köra i slutet av kabeln genom en övre hålet ner till botten hålet i motsatt post, utgör halva en X. dra två slutar tillsammans, överlappa dem med 1 fot och klippa ledning fri från spolen. Göra två tråd ändarna till en länk och twist i slutet av varje tråd över den strand som det kommer från. Vrida tråden tillbaka minst fyra gånger.

•Justera tråd länk så att det är ovanför eller nedanför centrum. Infoga bladet av skruvmejsel mellan de två delarna, i mitten, och börja vrida dem tillsammans. Tvinna kabeln ifrån dig. Som delar dra åt kommer att de dra två hörnstolparna mot varandra. Vrida tills trådarna är tät och hård. Dra skruvmejseln ut.

•Upprepa proceduren samma genom att köra en tråd igenom de motsatta två hål på inlägg. Kör denna tråd så att första kabeln är mellan delarna. Vrida tråden tätt, som innan. Slutresultatet blir en tight tråd X som förenar alla delar av H-frame. Köra två 60d naglar genom varje ände av 4 x 6, på en vinkel i inlägget och inte till 4 x 4 block.

•Ø samma typ av hål genom det tredje inlägget för den andra delen av ramen. På den post-mittersta som redan är kopplad till den första post-Borra hålen 2 tum till 3 tum ovanför de befintliga hål, men på motsatt sida av post till de första hålen. Göra ett X med tråd, som du gjorde på den första uppsättningen av inlägg. Hörnstolparna är inställda för tråd.

Tips & varningar

  • Använda tryckimpregnerat 6x6s och 4x6s eftersom de inte kommer att ruttna. Järnvägen band också göra utmärkt hörnstolparna.
  • Använda en av 4x6x6s som en mall när du postar. I ett inlägg, och sedan låg 4 x 6 mot post och gräva andra hålet. När du anger det andra inlägget, hålla 4 x 6 tätt mot båda inlägg. Detta kommer att försäkra en tight passform i H.
  • Använda Hullinglös staket wire för X stöder. Denna tråd kommer att vrida tight och inte komma avslöjad. Med hjälp av denna tråd, slipper du vrida pinnar i kabeln för att hålla dem tätt.
  • Alltid använda gärdsgårdsstör nivån när du inlägg. Låsa det på en övre hörnet av inlägget och lämna den på en klar referens att hålla inlägget rakt.
  • Bära läderhandskar vid hantering av tryckimpregnerat virke som konserveringsmedel i dem kan orsaka infektion om en utbrytargrupp blir i händerna.
  • Twist stöd trådarna tills de är ombonad upp runt inlägg. Overtwisting kan bryta tråd, orsakar det att knäppa upp i ansiktet.