Hur du ställer in ett System hemsäkerhet med olika webb-kameror

Webbkameror eller webbkameror, kan ge video till datorn direkt via en kabel som ansluts till routern, vilket är en del av både trådbundna och trådlösa nätverk hemma. Du kan ställa in ett system hemsäkerhet med trådbundna webbkameror från olika tillverkare och Visa varje webcam på kommer via en webbläsare på en dator. Förfarandet innebär inte någon extra maskinvara.

Instruktioner

•Ställ upp en webbkamera på varje plats som du vill övervaka. För varje webcam lins bör inriktas mot platserna, med webbkameror närvaro dolda eller vänster utsatt som önskas. Utöka alla externa antenner som kan vara på webbkameran. Koppla in strömförsörjningen webbkameran i power porten på webbkameran och till ett vägguttag för makt.

•Anslut ena änden av en Ethernet-kabel till Ethernet-porten på baksidan av webbkamera. Snake kabel längs baseboard tills du kommer till routern. Anslut den fria änden av Ethernet-kabeln till respektive port på routern. Upprepa proceduren med alla webbkameror i övervakningsnätverket avsedda hem.

•Starta den förvalda webbläsaren genom att välja det från "Början", "Alla program" popup-menyn. Ange den webbadress som tillhandahålls av webbkamerans bruksanvisning i adressfältet högst upp i webbläsaren för att öppna en video av vad webbkameran är att se.

•Mata in webbadressen till en olika webbkamera för att ändra till video av denna cam, eller få upp en andra webbläsarens fönster så att du kan visa mer än en webbkamera video på datorn samtidigt.

Tips & varningar

  • Grafikintensiva program som körs på datorn kan bromsa hastigheten på videon som den presenteras på webbläsaren.