Hur du ställer in en liten jätte levande fälla

Lite jätte levande fällor är gjorda av Miller tillverkning. Detta är humana fällor för att fånga djur levande för transport till nya platser. Fällorna finns i en - eller två-dörrars modeller. Använda fällan passar bäst för djuret du hoppas att snare. Fällor finns i en mängd storlekar, lämpliga för djur som möss, råttor, ekorrar, pungråtta och tvättbjörn. Singel eller dubbel dörrar fällor ställs med bete i fällan.

Instruktioner

•Välj rätt stora fällan för djuret du vill snärja. Be en gård-leverans butik anställd för storleksrekommendationer för djuret du vill fälla.

•Öppna metall door(s). Skjut in ditt val av bete i mitten av fällan. Välj ett lämpligt bete för djuret du med för att fånga. Jordnötssmör är exempelvis ett bra val för gänget, även en bit av gamla kött eller bacon är bra för tvättbjörnar.

•Sätt betet i inhysa för bete. Bär fällan till en platt plats där dina odds för att djuret är högst. Grepp dörrhandtag på buren och dra dem tillbaka mot mitten av fällan tills de fästs in i placera, håller metall dörrarna upp. Vidrör inte metall botten nära dörrarna, som detta utlöser av fälladörrar falla. När djuret kliver på dessa plåtar, falla dörrarna, fånga det i buren.

Tips & varningar

  • Hantera fångade djur med handskar att förhindra biter. Vara medveten om eventuella rabies eller sjukdom utbrott i ditt område och ta rätt säkerhetsåtgärder vid hantering fångade djur.