Hur du ställer in däck inlägg i sanden

Hur du ställer in däck inlägg i sanden

Dina nya däck ger år av avkoppling och underhållning, så länge det förblir nivå och sturdy. Däck är oftast frihandsfigur strukturer, stöds av inlägg i stället för betongfundament. Om du är att bygga däck på en strand eller i en annan sandig plats, ska du stödja strukturen på däck genom att ställa in inlägg i sanden. Eftersom sanden skiftar mer än vissa typer av jord, behöver du betongen för att förstärka inlägg och hålla däcket från avgörande.

Instruktioner

•Dig inlägget hål på minst 30 inches djupt och 12 inches i diameter för varje däck. Detta är standard djup och storlek för att rymma en 4-av-4-tums dimensionell inlägg, men om du ställer större inlägg, öka diametern på hålet med tre gånger diameter bredd och post. Till exempel, om ditt inlägg var 6-av-6-inches, skulle din hål vara 18 inches i diameter.

• Fyll hålet med ca 12 inches av våt betong och sedan infoga ditt inlägg, stampande det upp och ner för att lösa den i betong. Det är viktigt att sätta en liten bit av betong i innan du sätter posten att förhindra att luft håligheter under inlägget.

•Level och justera ditt inlägg och har en assistent hålla den upprätt medan du skotta blöt betong i hålet runt den.

•Overfill i hålet med betong, att skapa en inverterad konformad. Baksidan av din spade kan du göra detta eller handskar händer. Du kommer att forma betong runt inlägget ungefär 3 inches hög, sluttar det nedåt mot sidorna av hålet. Detta skapar en naturlig dränering sluttning.

•Plumb ditt inlägg och stag den på plats tills betongen ställer upp tillräckligt för att hålla det rakt. Det är mycket viktigt att se till att inlägget är exakt där du vill ha den nu. En gång konkreta uppsättningar, du kommer inte att kunna justera den.

•Ställ in resten av dina däck inlägg på samma sätt.

Tips & varningar

  • Om du tycker att sanden grottor i när du gräva hålen, spraya sanden med vatten som du gräva. Fukt kommer att hålla sidorna från sårskorpa in i hålet.
  • Tomma hål grävts för däck inlägg finns en risk för barn som kan fastna i ett hål om sanden glider. Håll barn borta från projektwebbplatsen.
  • Bära skyddsglasögon och kläder när hälla våt betong, som kan irritera hud och ögon.