Hur du sparar El av kopplar elverktyg

Hur du sparar El av kopplar elverktyg

Spara el genom att stänga av apparater och verktyg är praxis i många hushåll och företag. Men även när de har stängts av många verktyg och apparater fortfarande använder el för att behålla sina batterier eller ström sömn och standby-lägen. Enligt Robert Sanders på UC Berkeley kan kopplar elektroniska apparater, inklusive motordrivna verktyg, raka upp till 25 procent av en elräkning. Columbia University påpekar att helt enkelt koppla elverktyg till power remsor med en on/off knapp, då vändning att stänga av när verktygen inte är i användning, kommer att effektivt skära av bruksföremål från den elektriska strömmen.

Instruktioner

•Count antalet motordrivna verktyg du har ansluten åt gången. De flesta grenuttag rymmer säkert mellan fyra och sex separata elektriska apparater, och det är viktigt att inte överbelasta en enskilda strip med enheter som drar ström.

•Anslut varje remsa direkt till en standard vägguttag. Det är viktigt att undvika ansluta förgreningsdosor i andra förgreningsdosor. Gör så kan leda till en ökad risk för elektriska bränder och brytare får vänt på grund av för mycket ström dras på en viss krets.

•Vrid makt remsor, och Anslut sedan flera elverktyg till varje remsa. Skära makten till remsorna innan plugging i elverktyg förhindrar nuvarande överslag mellan verktyg stickkontakt och uttag på grenuttag.

•Köra en förlängningssladd från alla elverktyg som är för stora eller skrymmande att flytta nära ett vägguttag till ett grenuttag. Dessa verktyg dra ofta en hel del ström även när inaktiv, så det är viktigt att koppla in dem i power remsor också.

•Don ett par gummi handskar och koppla ur manuellt alla elverktyg som använder ett icke standard eluttag direkt från väggen. Tyvärr, de flesta grenuttag bara stödja standard två eller tre stift outlet-anslutningar som liknar det du ser i de flesta hem. Mer kraftfulla verktyg kan kräva särskilda, tunga försäljningsställen och kommer att behöva vara urkopplad manuellt. Gummihandskar skyddar mot nuvarande överslag från en av dessa butiker när du sätter eller koppla ur en av dessa elverktyg.