Hur du skyddar utanför kranar från frysning

Hur du skyddar utanför kranar från frysning

I många delar av USA, frysning väder (32 grader Fahrenheit eller nedan) inträffar någon gång varje år. Innan denna typ av vädret inträffar, är det viktigt för dig att vinterförbereder ditt hem för att skydda den. Förutom ta försiktighetsåtgärder inne i ditt hem inför frysning villkor, måste du också skydda ditt hem utomhus kranar så de kommer inte att frysa och leda till kostsamma VVS reparationer.

Instruktioner

Hem med avstängningsventiler

•Skruva ur någon trädgård slangar från tapparna av kranar genom att vrida toppen av slangen i en moturs rörelse för att koppla från den.

•Locate och stänga av ventilens isolering för ditt hem utomhus kranar. Detta kommer att skära av vattnet till den utomhus kranar. Ventilens isolering kunde hittas i krypgrund av ditt hem eller i takstolarna i din källare. Vissa hem har inte en isolering valve.

•Aktivera utanför kranar till dränera eventuella kvarvarande vatten ur raderna. Gå tillbaka inne i ditt hem och öppna ventilens isolering så att det släpper vatten närvarande. Stäng ventilen isolering efter den lilla mängden vatten avlopp.

•Vrid av alla utanför kranar när inget mer vatten rinner från dem.

Hem utan avstängningsventiler

•Ta bort trädgård slangar från kranar genom att vrida upp i varje slang i en moturs.

•Täcka hela kranen huvudet och den del som leder in i vatten röret i väggen med en skum isolerande täcka, tyg eller tidningen täckt med plastfolie eller UL-listade värme tejp. När du använder tyg eller tidning, wrap kranen med det och sedan täcka den med plastfolie. Säkra plastfolie till tidningen eller tyg med vattentät tejp.

•Kontrollera beläggningen på kranar varje dag, särskilt efter regn, för att se till att den är intakt.

Tips & varningar

  • Innan du förvarar placera slangen, slangen platt på marken, grab slangen ca 2 fot från en avsluta och hålla den i luften så att slutet hänger mot marken och låter vattnet rinna ut. Spolen slangen och förvara den i ett torrt inomhus.
  • Om du inte ska vara hemma under fryspunkten väder, skär av vattnet vid de viktigaste avstängningsventilen och öppna utomhus kranar för att tömma dem vatten. Lämna kranar öppna medan du är borta.