Hur du skyddar din Pool bur från tvättbjörn

Även om tvättbjörnar en gång var starkt associerat med skogsklädda områden nära vatten, nu de kan hittas i många förortsområden. Tvättbjörnar har anpassat sig mycket väl till levande runt om människor. Om de kan, kommer att de använda din pool som en källa till vatten. Bygga en pool bur är mycket hjälpsam i att hålla dem ur din pool. Men för att hålla dem borta från din pool samt din pool bur, prova olika metoder.

Instruktioner

•Trap tvättbjörnar. Köpa fällor som utformats speciellt för tvättbjörnar. Allt du behöver göra är att placera fällor nära pool buren och bete fällor. Betet bör placeras i fällan att locka tvättbjörnar i. En gång en tvättbjörn steg inne, det utlöser en dörr till slam stängs. Du kanske behöver mer än en fälla om du har problem med flera tvättbjörn.

•Relocate fångade tvättbjörnar till en säker, avlägsna plats. Lagt minst 10 mil mellan tvättbjörnar och alla bostäder som kan vara i närheten.

•Spray tvättbjörn repellent runt pool buren. Avskräckande medel kan hittas online och på nästan alla butik som säljer fågel leveranser. Avskräckande medel fungerar bra och kommer inte att skada tvättbjörnar.

•Installera motion-aktiverat lamporna runt din pool bur. Tvättbjörnar är nattdjur, så ljuset kommer att avskräcka och skrämma dem bort. Flera lampor som är mycket ljus fungerar bäst.

•Placera en vattentät radio nära pool buren. Ställa in radion en talk station. En tvättbjörn kommer att göra sitt bästa att undvika människor. Om det hör ljudet av dem talar, uttrycker kommer att avskräcka tvättbjörnar från att komma för nära din pool bur.