Hur du sätter samman en trä skjul Kit

Wood skjul kit är skickligt gjorda med panelized konstruktion, vilket innebär att alla de viktigaste delarna av byggnaden är prefabricerade i ungefär 4-av-4-fots paneler som är lätta att leverera och montera på plats. Med många kit, är golv, ytterväggar och tak redan installerade på enskilda paneler. Allt du behöver göra är skruv panelerna ihop och lägga till några trim eller dekorativa element som ingår i kitet. Det enda du har att bygga från scratch är stiftelsen. till detta använder betongblock eller trä virke planat ovanpå en sub-bas av grus (fråga skjul tillverkaren för att följa rekommendationerna och dimensioner).

Instruktioner

•Ställ in golvpaneler till stiftelsen, en i taget, och kontrollera var och en med en nivå för att se till att det är nivå från sida till sida och framför tillbaka. Skruva fast panelerna ihop med den rekommenderade storleken och typ av skruvar. Med några satser har du att installera en trä cleat (medföljer) till parning kanterna av paneler och sedan skruva fast genom golvbrädorna att gå samman och paneler.

•TIP upp först vägg panel och placera den så det är jäms med golvet (du börjar vanligen i ena hörnet av golvet) ytterkant. Ankare i väggen genom att köra skruvar genom den väggen bottenplattan och in golvet utformningen (inte bara in i golvplankorna finish). Installera nästa väggpanel på samma sätt, då binda två väggpaneler tillsammans med skruvar drivs genom utanför dubbar av varje panel. Installera alla ytterligare paneler, i förekommande fall, att slutföra första delar upp rak vägg.

•Starta intill väggen med en panel på hörnet som uppfyller första väggen. Kontrollera att väggarna Möt rakt (90 grader) i hörnet och kontrollera med en nivå för att se till att både vägg plan är plumb (perfekt vertikal). Fäst panelen intill som tidigare. Installera de återstående panelerna, med samma teknik.

•Lägg till en övre plattan (om tillämpligt) längs den övre kanten på alla fyra väggar att förbereda taket installation. Ange gaveln slutet paneler (triangulära paneler som fylla mellanrummen mellan slutet väggarna och taket) ovanpå slutet väggarna och fästa dem med skruvar.

•Placera första takpanelen i ena hörnet av skjulet, se till att det sitter rakt på väggen och gaveln slutet panel. Skruva fast takpanelen till väggen och gable panelen med skruvar. Installera den intilliggande taket paneler på samma sida av taket och sedan fästa paneler tillsammans genom deras parning takstolarna (från inuti skjulet). Installera panelerna på andra sidan av taket.

•Sätt metallplattor mellan bältros på fastställda platser. Plattorna täcker klyftorna mellan angränsande tak panel, se till att taket kommer att vara vattentäta. Några satser har även kort hängslen, kallas krage band, som sträcker sig mellan takstolarna på båda sidor av taket; installera dessa på insidan av skjulet, med skruvarna. Avsluta taket med cap bältros eller styrelser, i förekommande fall, spikas på plats längs taket toppen (ridge).

•Häng skjulet 's dörr och installera den dörren spärren eller knopp, med hjälp av medföljande gångjärn och hårdvara. Lägga till några trim element som medföljer satsen. Trim kan omfatta vertikala brädor för vägg sömmarna och hörn, dörr/fönster listerna och fascia trim (dekorativa styrelser som täcker rafter ändarna längs takfoten). Installera trim bitar med rostfria finish naglar.

Tips & varningar

  • Det är möjligt för en person att montera de flesta skjul kit, vissa uppgifter, är särskilt VVS och betongreparationer väggarna och installera taket paneler, mycket lättare med hjälp.