Hur du Reinsulate din vind

Hur du Reinsulate din vind

Värmeförluster i hemmet kan orsaka en brant elräkning i vinter. En av de mest ökända platserna för värmeförlust är genom vinden. Även om din vind var en gång isolerad, finns det inga garantier att isoleringen är korrekt för ditt område, eller att isoleringen är fortfarande effektiv. Kontakta din lokala byggnad för rekommendationer på vad isolering betyg behövs för ditt område. Också, ta inte bort gammal isolering själv om det är från 1970-talet eller tidigare. Denna isolering kan innehålla asbest, som är en fara för din hälsa.

Instruktioner

•Measure djupet av den befintliga isoleringen i tum.

•Multiply djupet av materiellt vid r-värde per tum av isoleringen installerade på vinden. Du kan hitta r-värde av den nuvarande isoleringen på papperet som täcker isoleringen eller genom att kontakta en professionell service.

•Subtract totala r-värde av den nuvarande isoleringen från den perfekt isoleringen. Skillnaden är att r-värde från den nya isoleringen. Dela detta nummer av r-värde i kvadrat inches funnit tidigare. Detta är hur mycket extra isolering du behöver.

•Seal sprickor mellan väggen och reglarna med tätning förening.

•Kapa isolering batts med en mattkniv. Tryck på batts mellan reglarna.