Hur du nivå en uppfart

Hur du nivå en uppfart

Slitage och expanderande trädrötter, tillsammans med väderomslag och erosion, kan lägga belastning på din uppfart. Även om det är nästan omöjligt att garantera att din uppfart brukar spricka eller spänne över tiden, kan du lätt återställa det till dess ursprungliga skick genom utjämning det. Utjämningen är viktigt eftersom gör ingenting kommer bara göra saken värre. När sprickor börjar visas, får vatten in din uppfart, utvidga dem som temperaturen sjunker. Leveling stoppar dessa sprickor från att växa och bevara integriteten i din uppfart.

Instruktioner

•Ta bort alla mögel, mögel eller smuts från din uppfart, med högtryckstvätt. Lägga till murverk rengöring lösning på brickan och spraya på ytan av din uppfart. Tvätta lösningen med bricka, och se till att rensa ut all smuts från sprickor.

•Mix konkreta resurfacer i en hink med vatten och följer anvisningarna på särskilda märke du har köpt. Blanda det med en blandning paddel tills konsistensen är tjock.

•Använd resurfacer genom att hälla det över sprickor. Tryck blandningen i sprickor och plana ut, med hjälp av en murslev.

•Let den torra blandningen. De flesta blandningar måste du lämna dem minst över natten för att torka tillräckligt.

•Mix en ny sats av resurfacer på morgonen, men gör det mycket tunnare denna gång. Våt betong lätt med lite vatten. Sprid resurfacer över betongen med en gummi gummiskrapa.

•Använd en kvast att släta över resurfacer ge uppfarten en ens titta. Låt det torka i sex timmar innan du går på uppfarten och vänta minst 24 timmar innan du parkerar en bil på den.