Hur du lätt doft och rena ett stinkande avlopp

Hur du lätt doft och rena ett stinkande avlopp

Du använder din diskbänk att rengöra din färska frukter och grönsaker och diska du äter upp från. När din diskbänk avger en obehaglig lukt oavsett hur väl du rengör den, är det svårt att lita på att det är sanitär nog att möta din familjs behov. Innan du spendera en mindre förmögenhet på en rörmokare, prova några hem rättsmedel för diskbänk avlopp lukt. Resultaten kan återställa ditt självförtroende i ditt rent kök.

Instruktioner

•Pour 1 kopp vanligt bakpulver ner din diskbänk avlopp. Den skotska rörmokaren rekommenderar att låta det arbeta på att eliminera lukter i ca 20 minuter.

•Bring ett lager kruka eller stora soppa kruka fylld med vatten till en koka. Skölj bort bakpulver genom att långsamt hälla kokande vatten i vasken. Detta fungerar för att spola bort fett och mat skräp som ruttnar och hamnar lukt-orsakar bakterier i din diskbänk avlopp.

•Vrid av din sophantering på under-diskbänken säkerhet växla. Använd den slipande sidan av en skrubbsvamp, en firma-borst scrub pensel eller en tjock trasa för att rengöra gummi eller plast vakt vid ingången till ditt avlopp. Få under så gott du kan för att avlägsna fångade fett och mat som orsakar lukt.

•Vrid sophantering igen. Kasta flera apelsinskal till förfogande. Strö om 1/2 kopp salt över apelsinskal. Slå på omhändertagande och en stadig ström av varmt vatten. Apelsinskal och salt bör rengöra blad och sidor av deponering och luktfri avloppet.

•Yta upp genom att rensa rören som går från vasken till din externa VVS med en kommersiell avloppet renare.