Hur du lägger till betong till staket Post hål

Stängselstolpar kan ställas in i smuts, men för en fast installation som inte sag eller tillåta staketet att dra inlägg av plumb, använda betong. Det verkliga arbetet i sätta stängselstolpar gräver hål. När du har grävt hål, ta det extra steget för att inlägg i betong så du behöver aldrig att gräva det hål igen.

Instruktioner

•Dig hål för varje gärdsgårdsstör. Hålet bör vara ca 1/3 så djupt som inlägget är lång, plus några inches.

•Placera två eller tre skyfflar grus i varje hål innan du lägger till cement. Detta ger inlägg något fast att vila på medan betongen anger.

•Mix betong i skottkärran med spaden. Om använda före blandning följer tillverkarens anvisningar. Om inte, använder ett tre delar grus, två delar sand och en del cement. Blanda till en konsistens som kan hällas, inte men för tunt. Du vill att det ska kunna hjälpa hålla upp staket post medan det uppsättningar.

•Sätt på inlägget i hålet på grus och spade betong runt den. Som du lägger i några spadar, justera inlägget med nivån för att hålla det i närheten för att pejla. Fortsätta skotta i betong och kontrollera inlägget tills hålet är nästan full. Efter inlägg är inställd, kommer du fylla den sista tum eller så med smuts.

•Kontrollera inlägget med nivån och justera tills det är helt plumb och raka. Använda trä insatserna för att stötta upp, spikning dem på plats vid behov. Innan du lämnar varje inlägg, dubbel check med nivån för att se till att de är perfekta. Låt insatserna på plats tills betongen är fast inställd.

Tips & varningar

  • Använda förbehandlade virke, eller måla botten tredje av inlägget med träskydd innan du installerar.
  • För denna uppgift, färdigblandat betong i påsar kan vara det enklaste sättet att gå, men kan det bli dyrt för en massa inlägg. Om du använder förblandad, har lite grus på plats för att sätta under inlägg.
  • Se till att inlägg är plumb och väl uppallad innan vi går vidare till nästa inlägg. Dessa är ju "hugget i sten", och fästande problemet efter de konkreta uppsättningarna kommer att bli svårt.