Hur du koppla in den fåfänga avloppet till ett PVC-avlopp

Installera i fåfänga avloppet till PVC avloppsrör under vasken är det sista steget när du ansluter ett badrum kran. Det är också ett viktigt steg när ersätter ett avlopp eller fastställande träskor djupt ner inuti ditt badrum avlopp. Detta projekt tar bara ungefär en timme, och det kräver inte specialkompetens. Om du vet hur man håller en skiftnyckel, kan du enkelt fylla detta projekt utan problem. Bara vara säker på att du förstår vilka delar gå där.

Instruktioner

•Säker badrum avlopp i badrummet sjunker genom att dra åt muttern under diskbänken. In popup-avloppet stången i hålet i diskhon röret och dra åt kopplingen, om du inte redan har gjort.

•Fit i övre anslutningen på den PVC avloppsrör (även kallad S-fälla eller P-fällan) över botten av badrum handfat avlopp röret under diskbänken. Bara skjuta upp det över röret och skjut komprimering packningen på röret under den. Denna packning kommer att hålla kontakten på plats när du passa PVC avloppsrör.

•För den övre änden (längre slutet) av PVC avloppsrör upp till kontakten. Denna del kallas en fälla, eftersom den är formad som en U. vända och tråd kontakten på röret trådar. Dra åt kopplingen genom att vrida den medurs.

•För en kontakt och komprimering packning över hemmets avloppsröret, också gjorda av PVC. Passa den sista delen av avlopp på plats mellan hemmets dräneringsledningen och diskbänken avloppsröret. Trä och dra åt kopplingarna för att säkra röret på plats.

Tips & varningar

  • Om det behövs installera en ventil mellan PVC avloppsrör på diskbänken och hemmets viktigaste dräneringsledningen. Bara in ventilationsrör i dräneringsledningen med gängade anslutningar, precis som du installerat i avloppet själv.