Hur du köper fönster nyans Online

Hur du köper fönster nyans Online

För dem som bor i varmare klimat, är tillämpa fönstret nyans till din bostads Fönstren förnuftigt eftersom det ökar energieffektiviteten och sänker nytta kostnader. Fönstret nyans kan blockera ut minst 50 procent av sommarens värme, reducera solvärmelasten, förbättra integritet och skydda din inredning från skadliga UV-strålning. Vissa fönsterfilmer kan också kvalificera sig för energieffektivitet rabatter och skattelättnader. Återförsäljare online gör det enkelt att köpa fönster nyans som skärs till dina specifikationer. Några rekommendationer om hur du köper fönster nyans online kommer att hjälpa dig komma igång.

Instruktioner

•Välj en online-återförsäljare av fönster färgton. WindowTint.com och SnapTint.com är två exempel som erbjuder anpassade färdigskurna storlekar. Om du föredrar ett visst varumärke, anger sina webbplatser hur man beställer sina produkter. Några kan du köpa direkt från deras hemsida medan andra hänvisar dig till leverantörer.

•Decide vilken typ av täckning du vill. De flesta återförsäljare erbjuder en mängd olika nyanser, allt från en klar nyans till komplett blackout. Välja en tydlig lågreflekterande täckning om du vill minska värme och UV blockering utan att skymma utomhus visningar. Använd hög-reflekterande metalliska nyanser i brons eller silver om du vill ha avskildhet och maximal värme reflektion. Filmer att absorberar det mesta av det inkommande ljuset är bra för baby rum, sovrum eller foto mörkrum. Beställa prover från återförsäljare att hitta den bästa produkten för din täckning.

•Bestäm hur mycket produkt du behöver. Om du föredrar lakan som är färdigskurna till dina specifikationer, göra en lista över alla områden du kommer att täcka så att du vet vilket windows att mäta. För större områden, överväga att köpa nyans av rullen där du kan göra klipper själv. Rullar komma brukar i bredderna 20 till 72 inches och längder av 10 till 100 fot. Målet är att fylla en hel fönsterruta med en oavbruten ström att undvika fula sömmar.

•Använd ett stål måttband att hitta bredd och höjd för ett fönster. Åtgärd från vänster till höger från mitten av fönstret för att hitta bredden. Åtgärd uppifrån och ned från mitten av fönstret för att hitta höjden. Runt alla mätningar till den närmaste 1/8 tum. Lägg till 1 tum i varje mätning för överlappning. (Obs: vissa företag kommer att automatiskt lägga på för överlappning. Följ deras anvisningar vid beställning.)

•Inkluderar film ansökan verktyg och förnödenheter vid beställning. De flesta återförsäljare säljer en separat kit som innehåller allt som behövs för att korrekt tillämpa fönstret nyans. Kontrollera dina leveranser inkluderar ansökan lösning med en pump sprayflaska, razor kniv, en 4 - till 5-tums bred gummi gummiskrapa, och låg-lint dukar eller trasor.

Tips & varningar

  • Mät bredd och längd från centrerar för windows som är runda, halva rundan eller andra udda former, som om de var rektangulära. Vissa återförsäljare har ett online verktyg som låter dig ange formen på dina fönster för en anpassad passform.