Hur du justerar en Honeywell manuell termostat för att vara varmare

Hur du justerar en Honeywell manuell termostat för att vara varmare

I en tid präglad av digitala termostater, kan byta till en Honeywell manuell termostat ta vissa justera. Dock hittar du att de åtgärder som krävs för att justera manuell termostat temperaturer är lika enkelt som att skjuta en ratten till den temperatur du väljer. En Honeywell manuell termostat är inte lika exakt som en digital termostat, men det fungerar för att hålla ditt hem på en behaglig temperatur året runt. När du vill öka temperaturen för att göra ditt hem varmare, kan du göra det med en Honeywell manuell termostat.

Instruktioner

•Locate växeln System. Ligger på omkretsen av termostaten, har växeln System kontroller för "Cool", "Värme" och "Av."

•Starta Honeywell manuella termostaten till "Heat" om du vill värma ditt hus.

•Kontrollera i ansiktet på ratten att hitta två uppsättningar av temperaturer. Den nedre uppsättningen temperaturer visar aktuell temperatur i ditt hem. Titta på temperaturen till se hur varm eller sval är det i ditt hus.

•Look överst uppsättning av temperaturer, som är den temperatur du vill ha det att känna sig som i ditt hus.

•Vrid på ratten tills pilen står den temperatur du vill ha i huset, som bör vara varmare än den aktuella temperaturen. Vrid ratten till rätten att göra temperaturen varmare. Om ditt rum är 72 grader, vilket är rumstemperatur kan du stöta upp temperaturen till minst 75 grader.

•Justera termostat temperatur som behövs för att upprätthålla en behaglig atmosfär i ditt hus.