Hur du justerar den elektroniska öga på ett Chambelain Garage dörröppnare

Liftmaster tillverkar Chamberlain fodra av garage dörröppnare. Liksom andra garage dörröppnare har kammarherre dörröppnare tre säkerhetsmekanismer för att förhindra skada till dörren bör ett objekt hindra dörren från stängning. När strålen av elektroniska ögat hindras, kommer öppnaren inte stänga garageporten. Elektroniska ögat är känsligt och kräver periodiska justeringar. Justera den elektroniska öga på en kammarherre garage dörröppnare är lätt och tar dig bara några minuter.

Instruktioner

•Look på LED-lampan på varje elektronisk ögon. En är sändande ögat och en är mottagande ögat. Sändande ögat har ett gult ljus att ange makt kommer till systemet. Det vanligaste problemet är att det mottagande ögat, som har en grön lampa, hamnar fel och behöver justeras.

•Inspect elektroniska öga fästet. Om fästet är böjd feljusterade, placera jordluckraren en hammare över toppen av fästet. Böj fästet med hammaren tills den grön lampan på mottagande ögat lyser stadigt.

•Lossa tummen skruven som säkrar den elektroniska öga till fästet en full sväng med fingrarna. Flytta ögat uppåt eller nedåt vid behov tills de ljus lyser stadigt. Hålla ögat på plats och dra åt skruven tumme.

Tips & varningar

  • Torka av linsen av både elektroniska ögon med en trasa en gång i månaden för att ta bort smuts och fukt.
  • Om den sändande öga inte lyser, ersätta de elektroniska ögon och deras ledningar.