Hur du infogar vägg ankare

När hängande målningar eller dekorationer, använda ankare om dina väggar är ihåliga och du inte kan säkra att en stud. Väggen ankare kom i många storlekar och typer, beroende på vilken typ av armatur du hänger. Alla vägg ankare sätt genom ett hål borras i väggen. Den bara undantagen är väggen ankare med gängor på utsidan--de helt enkelt skruva in i väggen.

Instruktioner

•Mark på den plats du ska infoga ankaret väggen med en blyertspenna.

•Ø ett hål i väggen med lite av samma diameter som väggen ankaret du använder. Om du använder en växla ankare, vik vingarna tillsammans för att bestämma diametern.

•Sätt vägg ankaret i hålet. För plast ankare, infoga tills kanten av ankaret är an mot väggen. Om du använder en växla ankare, tråd växla skruven genom din väggbonad och in i centrera av växla vingarna. Vik vingarna och infoga växla vingarna genom hålet tills de knäppa öppen på insidan av väggen. Dra på den gängad bulten och vrid skruven medurs för att dra åt växla vingarna och säkra väggbonad.

•Sätt en skruv i plast vägg ankaret tills skruvhuvudet är något utanför muren nog att hänga ditt objekt på.

Tips & varningar

  • Toggle bultar är bra för tyngre matcher, medan Fästdon av plast eller skruv ankare fungerar bra för lättare objekt. Använda flera vägg ankare om det behövs, beroende på vikten på artikeln du hänger.