Hur du Hardwire övervakning för hemmet

Hur du Hardwire övervakning för hemmet

Övervakning kit finns att dra nytta av trådbundna eller trådlösa nätverk. Båda typerna av system är jämförbara i funktioner. Fördelen med trådlösa nätverk är att de kan vara enklare att installera, men tänk på att de fortfarande behöver hushåll ström till varje kamera. Fördelen med ett trådbundet system är att de kan vara billigare att installera och inte är intervall eller störningar problem med. Hardwiring övervakning för hemmet innebär att ansluta kameran till makt och en videoinspelningsenhet som en DVR eller datorn, och sedan ansluta DVR till en TV.

Instruktioner

•Placera kameran och montera den. 9V batteriet som medföljer vissa kameror är bara bra för positionering, och blir utmattad efter en dag. Du behöver fortfarande att dirigera ett nätaggregat.

•Anslut kamerans video kabeln är gul och röd kabel medföljande förlängningskabeln. Anslut den röda änden av förlängningskabeln till power splitter och koppla in power splitter i ett hushåll utlopp.

•Anslut den gula videokabeln till BNC adapter på baksidan av DVR eller övervakning kit kortet i datorn. Ansluta DVR till TV: n med en andra, med gul sladd.

•Slå på TV och välj DVR källan. Bilden från en övervakningskamera visas på skärmen. Övervaka bilderna. Kan ett bra dygn att gå genom--du kommer att behöva övervaka kameror under en 24 timmars ljus att se till att ströljus inte är påverkar bilden.

•Tie-tillbaka kablarna som går från kameran till DVR så att de är säkra när du är nöjd med bilden på skärmen. Du kan gömma dem bakom gutter down-pipes eller tackel dem till socklar.