Hur du gör din egen säng bugg Killer

Hur du gör din egen säng bugg Killer

Vägglöss är platt, oval, rostrött tiny buggar som är ca 3/16 tum lång och trivs i madrasser, kläder och gardiner. De föredrar att komma ur sina gömställen på natten. Du vet att du har en säng bugg problem när du hittar små, kliande röda prickar på kroppen som har en ljus röd ring runt omkring dem. Dessa är bed bug bites som vägglöss frodas på blod från andra. Du kan också märka små röda prickar av blod på dina lakan till följd av dessa biter. Vägglöss är lätt att bli av med en hemgjord rättsmedel tvål och vatten.

Instruktioner

•Ta bort sängkläder, gardiner och kläder infekterade med vägglöss.

•Placera objekt i tvätten. Använd varmt vatten och flytande tvättmedel tvål. Varmt vatten och tvål kommer att döda buggar på kontakt.

•Placera möbler och madrasser infekterade med vägglöss utanför om du bor i ett kallt klimat och temperaturen är kallare än 25 grader Fahrenheit. Placera objekten i kylan i flera timmar. Kalla temperaturen dödar också vägglöss. Om du inte bor i ett kallt klimat, gälla varmt vatten och flytande tvättmedel tvål madrass och möbler för att döda buggar.

Tips & varningar

  • Om kläder, madrasser och möbler, är illa angripen av vägglöss och du kan inte få bort dem med varmvatten eller extrem kyla, kan du behöva kassera. Vägglöss kan arbeta sig in i djupa fibrerna av madrasser och kläder, vilket gör det mycket svårt att bli av med dem.