Hur du fyller hål i stuckaturen före målning

Hur du fyller hål i stuckaturen före målning

Stuckatur skador, sprickor eller små hål, förringar den totala överklagandet av ditt hem och bör repareras för att avvärja eventuella skador på de inre skikten av dina väggar. Reparera hål och sprickor med en påse med förblandade stuckatur i stället för att skapa din egen stuckatur blandning för att förkorta förberedelsetiden och det fysiska arbetet för att slutföra jobbet. När tillämpas på väggen, kan du måla om hela väggen eller måla arbetsområdet för att matcha den aktuella färgen.

Instruktioner

•Vacuum hålet i stuckatur att ta bort all smuts och skräp. Dessa objekt förhindrar nya stuckatur ansluter sig till väggen ordentligt. När du är klar, spraya på väggen med en slang. Detta tar bort eventuellt kvarvarande skräp och fuktar den vägg som i sin tur hindrar väggen från blötläggning i fukt från stuckatur blandningen efter ansökan.

•Pour den färdigblandade stuckatur blandning i en hink och långsamt tillsätt vatten. Ständigt blanda med en spade tills blandningen har en jordnötssmör-konsistens. Lägg till stuckaturen färg till blandningen och blanda med spaden.

•Välj upp plattor av stuckaturen blandning med en murslev och plats på en hök. Tryck blandningen i mitten av höken med din murslev. Nästa, placera den långa sidan av murslev i stuckaturen stålämnen, applicera tryck mellan murslev och höken, luta höken uppåt och skjut murslev upp till ta bort stuckatur blandningen. Denna metod förhindrar spill.

•Använd stuckatur direkt på hålet. Jämna ut lagret med murslev.

•RUB arbeta hela området med en svamp efter att du har jämnas ut stuckatur blandningen med murslev. Svampen mjukar upp stuckatur. När du är klar, placera svampen blankt mot stuckatur och ta bort. Detta lyfter några av stuckatur och skapar strukturerad yta. Fortsätt tills ytan matchar resten av väggen.

•Tillåt stuckatur att torka i flera dagar innan du bestämmer om du ska måla. Stuckatur lättar i flera dagar. Måla nya stuckatur efter att det torkar helt.

Tips & varningar

  • Ständigt våt ny stuckatur om du har till lapp flera hål. En gång stuckatur torkar, du kan inte lägga till textur med en svamp.