Hur du förenkla packning på en flytt

Hur du förenkla packning på en flytt

Förbereder sig för en flytt innebär så många detaljer att det är lätt att känna sig kört ner, förlamad även, när det gäller packning. Men kan du förenkla packning för ett steg genom att bryta ner i hanterbara steg och med hjälp av några grundläggande organisera tekniker.

Instruktioner

• Starta tidigt. Börja packning för en flyttning långt innan du förväntar dig att flytta. Även om du inte har ett rörligt datum, men ditt hus är på marknaden, starta packningsprocessen. Ge dig själv minst två till tre veckor mer än du tror du behöver för att helt avsluta förpackning.

•Var inventering. Innan du lägger ett enskilt objekt i en packbox, gå igenom hela huset och rensa allt du inte längre vill ha eller använda. Skänka oönskade möbler och ge bort eller sälja försiktigt använda kläder och leksaker. Rensa inaktuella artiklar, tidskrifter och filer. Slänga slitna mattor och sängkläder och bli av med trasiga små apparater. När du är klar kasta vad du inte vill starta din packning plan.

•Skapa en förpackning tidsplan. Gör en lista över vad du vill slutföra varje dag över 30 dagar innan flytten. Till exempel bestämma att packa alla böcker på måndag, alla barnens spel och videoklipp på tisdag och alla fotografier på onsdag. Lägga till objekt i listan tills du har inkluderat allt du förväntar dig att packa.

•Montera förpackningsmaterial. Utse ett hörn av ditt hem för att lokalisera förpackningsmaterial så de är praktiskt hela tiden. Har massor av band, ett par sax och några olika färgade markörer. Kartong arkivering lådor, på kontor leverans butiker, göra utmärkt packning lådor. Hanterbar i storlek med inbyggda handtag, de håller bara tillräckligt för att bära lätt och stapla prydligt. Förpackning papper och större lådor, till exempel garderober, kan hittas online på sajter som Packing.com.

•Label varje låda när den är packad. Använda olika färgade markörer för att etikett boxar avsedda för olika rum på din nya bostad. Använd fetstil primära färger. Märk både toppen och sidan av varje ruta med en lista över dess innehåll. Undvik att använda termen Diverse.

Tips & varningar

  • Titta på Craigslist för begagnade flyttlådor till bra priser.