Hur du förbereder för en utomhus familj picknick

Sommaren är en bra tid för familjeutflykter, och en familj picknick är ett bra sätt att få alla tillsammans för att dela lite mat och kul. Om du planerar att ha en familj picknick, finns det sätt att förbereda sig att göra evenemanget en minnesvärd upplevelse för alla inblandade, och att göra saker går smidigt. Denna artikel kommer att utforska hur du förbereder för en utomhus familj picknick.

Instruktioner

•Ta reda på vem som kommer på picknicken. Skicka ut inbjudningar, antingen muntligen eller med en snabb anteckning. Få svaren genom att be om ett svar före ett visst datum. Räkna ut hur många barn kommer och hur många vuxna. Avgöra om någon av dina gäster har särskilda behov, till exempel äldre människor som behöver mer bekväma sittplatser.

•Decide vilken typ av sammanträdet och äta boende du har. Om du har åtta gäster eller mindre, kan du få en trevlig uteplats tabell med paraply som har plats för upp till åtta. Du kan alltid ha barn sitta vid ett mindre bord, till exempel ett extra kort tabell du hade i källaren. Du kan besluta om att människor sitter på utomhus camping stolar och hålla sin mat i deras varv, men det är mycket trevligare att faktiskt ha en tabell när du äter.

•Arrange sittplatser för gästerna. Överväga skugga. Före dagen för picknick, läs där skuggan kommer att falla i din trädgård under tiden för picknick. Om det är en varm dag, försöker placera sittplatser i skuggan, eller åtminstone en del av sittplatser. Om det är en svalare dag, kanske folk vill sitta i värmen från solen.

•Tillåt rum att flytta och spela. Ingen vill sitta stilla timmar i sträck på en picknick, särskilt barn. Kontrollera att du har utrymme för människor att röra sig och delta i aktiviteter. Om du inte har en tillräckligt stor gård, kan du överväga att ha picknick i en park som har picknickbord.

•Ha aktiviteter som finns. Om det finns barn, har åldersanpassad spel och leksaker redo för dem att spela med. Yngre barn kan njuta av stora studsande bollar, badminton uppsättningar med en liten netto, whiffle ball och hula hoops. Äldre barn och vuxna kan som krocket, volleyboll och hästskor. Brädspel, även pjäser eller schack, är ett alternativ om det är svalare och solen inte är ut. Du en separat tabell för detta förutom en mat kommer att serveras på.

•Ha lite god mat och ett sätt att tillaga den. Baserat på din budget, besluta om att gå med korv och hamburgare, eller något dyrare som grillad kyckling och revben. Inkluderar sallad, grönsaker som Grillad sparris eller majs cob och en dessert. Om du inte har en grill, kunde du låna en eller plocka upp en billig en. Du kan vanligtvis hitta en anständig gasgrill för under $150 på platser som Walmart eller Home Depot. Glöm inte propan.

•Välj ut och köpa drycker. Besluta om denna händelse kommer att vara alkoholfri eller öl och vin kylare. Vin är ett alternativ. Välj andra drycker baserade på vädret. I extrem värme, saft och smaksatt vatten kommer att vara bra val, samt iste. Några gäster föredrar alltid läsk. Vet dina gäster preferenser före tid.

Tips & varningar

  • Komfort går långt för att behaga dina gäster. Tänk på detta när du bestämmer vilken typ av sittplatser kommer att vara tillgängliga medan människor äter, och där människor kommer att spendera tid efter att ha ätit.
  • Räkna inte med människor till alla låta dig veta i tid om de kommer till picknicken. Du kan behöva ringa flera samtal att kontrollera status för dina inbjudna gäster.
  • Förvänta dig många människor att dyka upp i tid för din sammankomst. Räkna om en halvtimme till en timme sent som ett genomsnitt för när människor kommer till.
  • Se till att du tycker om möjligheten av regn. Du måste ha alternativ, såsom sittplatser inomhus och bord, eller ens en stor veranda människor kunde använda medan det regnar. Tänk på regnig dag verksamhet också, eftersom de flesta inte vilja spela volleyboll i ett skyfall.
  • Om du planerar att servera alkohol och det kommer att vara barn på picknick, kontrollera att du har ett sätt att övervaka alkoholen och som dricker det.