Hur du dra åt en Storm dörren våren

En storm dörren ger isolering och fungerar som en dekorativ funktion för ett hem, men det kan inte alltid fungerar bra. Medan en modern storm dörren har en kolv som stänger dörren, stängs en äldre stil av storm dörren på grund av en stor våren och luft. Efter tid, våren förlorar spänning och dörren kan slam shut, som kan skada dörren. Om din storm dörren smäller igen stängda eller stänger för fort, kan du justera dess våren spänning så att dörren stängs ordentligt.

Instruktioner

•Håll dörren att öppna och granska dess våren anordning. Leta upp infälld skruven som är placerad i slutet av pistongen, som är ansluten till dörren.

•Sätt lämplig typ skruvmejseln--slitsade eller Phillips--i kortplatsen på infällda skruvhuvudet.

•Dra skruvmejsel handtag 1/2 Vrid medurs för att aktivera skruven. Låt dörren att stänga. Om dörren fortfarande stänger för snabbt, slå sedan skruven Vrid 1/4 medurs. Testa dörrens stängning hastighet igen och justera skruven som behövs.

Om dörren stängs för långsamt efter en justering och sedan aktivera skruven moturs. Kontrollera hur snabbt dörren stängs, och justera skruven vid behov.