Hur du donerar möbler i New York City till plocka upp

Hur du donerar möbler i New York City till plocka upp

Om du har nyligen renoverat ditt hem eller har slut på utrymme, kan du titta för att bli av möbler. Om dina möbler är i gott skick, behöver du inte lägga ut det på gatan för skräpsamling. Kontakta ditt barns skola, lokala bibliotek, allaktivitetshus, kyrkan, synagogan eller moskén att se om de skulle vilja din försiktigt begagnad fåtölj, bord eller skrivbord. New York City har också ett flertal organisationer som vill ha dina möbler och kommer att komma och plocka upp för gratis.

Instruktioner

•Rengör alla möbler poster som du vill donera. Damm eller skrubba trä och plast ytor. Tvätta och ta bort fläckar från stoppade bitar och kuddar. Kontrollera för att kontrollera är säkert att använda alla möbler och inte i behov av någon reparationer.

•Kontakta City Opera Thrift Shop på 212-684-5344 om du är intresserad av att stödja konst. Butiken säljer tillsammans med möbler, kläder, konst och samlarobjekt samla in pengar till New York City Opera Kostymavdelningen. Anrop från 10: 00 till 18: 00 måndag till fredag att ordna en tid för dem att plocka upp dina möbler.

•Ta Development Office av den katolska välgörenhetsorganisationer av New York på 646-794-2051 att hjälpa dem som behöver bostäder bistånd, familjer med låga inkomster, offer för våld eller personer med fysiska eller psykiska funktionshinder. Organisationen kommer att plocka upp möbler om du bor i Manhattan (ovanför 14th Street) eller i Bronx. Dina möbler får säljas i en sparsamhet butik att stödja en av välgörenhetsorganisationer eller direkt doneras till en individ eller familj i behov.

•Ta yeshiva Kol Yaakov på 800-507-4483 eller 718-551-2200 om du vill stödja judiska pedagogiska program för ungdomar, vuxna och familjer. De erbjuder gratis upphämtning i alla fem av New Yorks stadsdelar och kommer att sälja dina begagnade möbler för att samla in pengar till organisationen. Ring sju dagar i veckan.

•Phone arv för blinda på 800-236-8283 om du vill ha intäkterna från försäljning av din begagnade möbler att stödja personer med synskada. Arv för blinda är en nationell organisation som erbjuder en gratis hämtningsservice över hela landet. Medel som går till punktskrift publikationer, pedagogiska resurser och fördelar Sök och medical alert services för dem med fullständig eller partiell blindhet.

•Kontakta partnerskapet för hemlösa på 718-875-5353 att hjälpa nyligen hemlösa individer och familjer få tillbaka på fötter. Om du bor i Brooklyn kanske de kunna plocka upp möbler från ditt hem. De som övergången från gatorna till en ny lägenhet kan besöka Furnish-A-Future lager och ta hem gratis möbler--möjligen en av dina donationer.