Hur du döljer högtalarkabeln Under mattan

Om du har en omfattande högtalarsystem, eller du har högtalare ligger tvärs över rummet från din förstärkare eller receiver, kanske du har undrat hur man bäst löser problemet med oattraktiva högtalarkablarna passerar ditt golv. Om du har matta på golvet, är svaret rätt under fötterna. Med några noggrann installation, kan du placera din högtalarkablarna under mattan. Du behöver bara en plan och några enkla verktyg.

Instruktioner

•Plan ut din speaker wire routning. Det är bäst att gå runt omkretsen av rummet, eftersom det är lättare att dra mattan upp och det finns mindre gångtrafik. Fastställa högtalarkabeln på mattan till Stig du vill följa.

•Dra tillbaka mattan från väggen, börjar mottagaren efter körningen. I de flesta fall måste du bända bort en trim band som håller i utkanten av mattan längst ner i din base styrelse. Använd en skruvmejsel i de flesta fall, eller en bända bar. Dra ut trim remsan och vik mattan tillbaka.

•Kapa en kanal för talaren tråd i mattan stoppning, med en vass kniv eller box cutter. Kanalen bör endast vara så bred som högtalarkabeln. När du skär kanalen ut, tryck högtalarkabeln i kanalen.

•Dra mattan tillbaka över högtalarkabeln efter det är lagts. Det kan vara nödvändigt att använda några matta nubb för att fästa i utkanten av mattan ner ordentligt. Placera dem varje några inches om du behöver, och hammare dem i.

•Placera trim remsa tillbaka ovanpå mattan kanten och spika den till bottenplatta med efterbehandling naglar.