Hur du döljer en elektrisk sladd på en vägg

Hur du döljer en elektrisk sladd på en vägg

Elektrisk repen är ett nödvändigt ont i våra tekniska världen. Även om de makt bekvämt alla dina former av underhållning, de är visuellt påtagliga och kan vara farligt för barn och små husdjur. Med lite kreativitet är det möjligt att dölja dina sladdar utan att köra dem genom väggar och vinden. Ditt rum inredning kommer känna renare och enklare, och du kan koppla av att veta att dina barn och fyra-legged vännerna inte kommer skadas av synliga sladdar.

Instruktioner

•Untangle elektriska sladdar så att de är lätt att arbeta med. De tenderar att bli trassligt, särskilt kring datorer och TV-apparater.

•Tie binder med rep tillsammans med twist band. Detta kommer att göra dem enklare att installera i de gjutna elektrisk sladd täcker. De flesta covers tål två eller tre standard sladdar i taget.

•Montera elektrisk sladd täcker på väggen, helst nära socklar så att de inte står visuellt i rummet. Några covers kommer med en klibbig baksida som fäster på väggen, medan andra kräver att du skydda dem på väggen med små naglar.

•Spray sladd omslagen med plast sprayfärg primer. Låt primern torka och sedan applicera två strykningar av interiör färg, matcha färgen på dina väggar.

•Sätt snoddar i torr sladd täcker. Många covers har en bekväm skåra som gör att sladdar ska pressas lätt in i beläggningen.