Hur du bifogar tyg Carport sidor

Carport är ett bra sätt att hålla solen av din bil. Om du lägger till sidor, det hjälper till att skydda mot regn, damm och snö, och kan användas som en lagringsutrymme också. För att skapa en säkrare plats för din bil och andra värdesaker, kan du göra din egen carport väggar. Först ska du överväga exakt hur ogenomtränglig du vill att de ska vara.

Instruktioner

•Measure längd, bredd och höjd av din carport. Bestämma hur säkert carporten. Om du vill skugga i bilen, då kanske du bara vill hänga tyg på båda sidorna. Om du vill skapa en säkrare carport, då du kommer att vilja hänga fyra tyg väggar. Om du försöker hålla element ur carporten, kommer du vill överväga sy en kraftig dragkedja till i toppar och på sidorna av din alla väder tyg. Å andra sidan, om du bara söker efter skugga, blir tunga snapin knappar en enkel lösning för dig. Efter ett beslut om vilket alternativ passar dig bäst, beräkna hur mycket alla väder tyget är nödvändig för att täcka din carport. Om du ska lägga till snapin-knappar, tillåta en extra 5 inches på topp och sida fållar där du ska fästa tyget väggarna tillsammans. Dina mått måste du vara ännu mer exakt att sy en dragkedja på sidorna.

•SEW alla väder tyget till anpassa din carport väggar med hjälp av ovanstående. Förutom att sy alla väder tyg väggarna, måste du lägga till en support remsa av alla väder tyg som permanent kommer att anslutas till inre av carport stöd balkar. Detta band bör längden på varje sida av carporten och ca 5 inches hög. Om du kommer att vara att säkra tyget väggar med snap knappar sedan utrymme snapin knapparna 1 fot isär, start i ändarna och arbeta dig till andra sidan.

Kom ihåg att den andra sidan av knappen snapin på vägg bit måste ha samma avstånd mellan en trevlig hänga. Om du använder en dragkedja, sy ena sidan av dragkedjan på stöd remsan och den andra sidan på väggen bit. Det kommer vara bra att börja i sömnad med dragkedjan zippade tillsammans, på så sätt ändarna matcha perfekt.

Du kommer att behöva lägga tunga kragarna i stöd remsan placeras ovanför knappar eller dragkedja förutom de knappar och dragkedja. Dessa bör placeras varje 2-3 fot apart. Kragarna används till spik tyg till insidan av carporten och hjälp från slitage på tyget.

•Skruva remsa av tyg med kragarna direkt till inre av carport sidan stöd balkar. Börja på en av ändarna genom att placera remsan av tyg ca 5 inches från den nedre kanten av carport sida stöd balk. Skruva remsan av tyg på plats av glidande bricka på skruven och sedan borra det i mitten av genomföringen med en elektrisk skruvmejsel. Fortsätta att upprepa detta steg tills du har säkrat alla genomföringar till sidan carport stöd balkar som kommer att ha hängande väggar.

•Skyddslock eller zip band alla väder tyg väggarna till stöd. Du bör nu ha en carport med säkert väderbeständigt tyg väggar. Om du vill säkra väggarna även ytterligare kan du överväga att sy en slinga på botten av väggarna i varje ände (överväga en i mitten av tyget beroende på längd och bredd av carporten), dra åt ordentligt och driva spelnivå tältet till marken för att bidra till att stabilisera tyget från vinden.