Hur du bifogar presenningar

Kragarna är ringar färdiga i en presenning för att fästa till strukturer. Presenningar Lägg över en båt eller en lastbil full med skräp och är bunden till sidorna med rep uppträdda genom skyddshylsorna. Det brukade vara att kragarna var det enda sättet en presenning kunde fästas, men med nya tekniken framåt som det är gjort, det finns några fler alternativ. Fästa presenningar till sängarna av lastbilar, eller ens är virad runt bilsäten, lätt. Det finns inget svårt om hur du bifogar presenningar. Följ dessa steg.

Instruktioner

•Lay en presenning över baksidan av båten. Väva en vinyl rep genom de prefabricerade öljetter längs kanten av tarp, och sedan ner och runt hela båten trailern.

•Använd en utforma som heter EZ Grabbit (se resurser) att fästa presenningar till strukturer, och att fästa presenningar till varandra. Skruv montera den nedre delen av verktyget grabbit, kallas hund ben, på sidorna av en lastbil säng, med två 3/16-tums skruvar. Lägga presenning över avsnittet monterade. Skjut överdel, kallade hylsan, över tarp och hund ben, att låsa den på plats.

•Installera en produkt kallas ett grepp klipp att fästa en presenning på baksidan av en lastbil säng eller annan struktur (se resurser). Grip klippet fäster tarp med ett tvådelat system som tål en 200 lb. dra.

•Sätt den mindre cirkulär bit av grepp klippet bakom tarp. Placera de större bit över tarp och driva den mindre bit upp genom hålet i den övre delen. Underdelen kommer att vila på en kant runt insidan av överdel till hålla den på plats. Detta system låser tarp tight, så att det inte glider, och det inte kommer att riva.

•Använd ett grepp klipp över en del av tarp där en genomföring har slet ut. Eftersom hålet inte längre användbar, etablerar grepp klippet ett nytt hål för vävning repet igenom eller för att placera en krok.

Tips & varningar

  • Oavsett vilket system eller metod du väljer för att fästa en presenning, kontrollera att det sitter ordentligt för att förhindra att tarp blåser bort i vinden.
  • Använd inte ett hål där en genomföring har slet ut. Hålet är inte längre tillräckligt stark för att klara dra från ett rep eller en krok.