Hur du bifogar Handräcke i gips

Montering av Handräcke till en vägg tar lite eller ingen tid alls. Först måste du veta exakt var du ska placera stödhandtaget och hur man fäster den korrekt för att hindra den från att komma ut ur väggen.

Instruktioner

•Mark det område där du vill att förankra stödhandtaget med en blyertspenna. Vara exakt. Du kan åstadkomma detta genom att ta stödhandtaget, hålla upp och placera den på området exakt där du vill installera den. Nivå det med en utjämning linjal. Stödhandtaget har vad som kallas "fläns täcker" på den. Detta är runda omslagen till höger och till vänster av stödhandtaget där lag bulten monteringshålen ligger. Helt enkelt justera stödhandtaget gips yta.

•Sätt ett hål såg att din borrmaskin. Storleken på hålet såg beror på den storlek som krävs att passa snapin växla eller särskilda fästelement genom gips. Mäta detta område för precision. Du vill inte borra ett hål i större än behövs gips eller måste du patch hålen med gips och börja om.

•Ø ett hål in i gips för varje sida av fläns omslaget. Fäst växlar genom flänsen täcka fästen och infoga genom hålen i gips. Du hör ett kick när fästen öppnar upp inuti håligheten i gips. Växlar kommer att dra mot baksidan av gips för stöd.

•Dra på stödhandtaget flera gånger för att se till att det är säkert.

Tips & varningar

  • Om din stödhandtaget åtgärder 16-inches i diameter---som är standard storlek---kan du bifoga den till gips genom att säkra det in i reglarna bakom gips. Hitta reglarna med en regeldetektor, som är mätt center från center, fördelade 16-inches isär. Men om din stödhandtaget är en rak bar, mäta mer i längden än 16-inches eller du inte kan hitta mitten av stuteriet, då kommer ni att säkra det med snap växlar eller special fästelement som är ADA kompatibla och inom koden förordningar.
  • Innan du börjar detta projekt, kolla lokala kommuner att göra säker byggnad kod förordningar---om någon---behöver godkännande.
  • Du kan montera Handräcke vertikalt, horisontellt eller diagonalt. Hur du placerar din stödhandtaget varierar beroende på dess roll och plats. Om du vill en grab bar i vardagsrummet, installera det horisontellt, med hjälp av en laser nivå eller vanlig nivå att göra vissa it centreras korrekt. Dock i ett badrum eller dusch, kan du placera din stödhandtaget vertikalt, horisontellt eller diagonalt.
  • Kolla med ADA och hem förbättring butiker för riktlinjer för särskilda vägg ankare tillverkas för Handräcke.
  • Köp inte en grab bar som ser ut som en handduk bar. De kan inte stödja 250 pund vikt kraven och kan dela upp från väggen.
  • Undvika Handräcke som lämnar mer än en 1-1/2 tum utrymme mellan baren och väggen. Din hand eller arm kan gå genom luckan och få dig att glida eller falla.