Hur du bifogar flyttbara plåt täcker

Hur du bifogar flyttbara plåt täcker

Plåt kan användas för att skapa ett omslag för områden i ditt hem. Till exempel, du kanske vill använda plåt för att täcka upp en radiator, ett område som har drabbats av vattenskador eller bara en plats som du inte hittar attraktiva men har råd inte att renovera helt. Byggandet av en flyttbar plåt cover innebär att man använder någon form av ram att hysa plåt och skydda dig från sin rakkniv skarpa kanter. När ramen är konstruerad, tar processen att fästa omslaget bara några minuter.

Instruktioner

•Measure området som du vill täcka med plåt och spåra dina mått på en bit medium density fiberboard. Eftersom kanterna av plåt är knivskarpa, kommer du utforma dem med fiberboard skapa omslaget. Klipp ut fiberboard lappa med en sticksåg.

•Skapa en öppning inom fiberboard hus plåt. Ramen bör förbli ungefär två till fyra inches tjock. Spåra runt ramen, och använder pusselbit för att skära ut.

•Ø hål längs sidan av fiberboard innan du fäster plåt på baksidan av omslaget. Dessa hål kommer att användas att fästa omslaget till ytan man skydda, så använd området du som täcker som en guide för var att borra hål.

•Kapa ut en bit av plåt ca en tum större hela vägen runt än hålet i din fiberboard ram. Bära tjocka handskar för att skydda händerna från rakkniv skarpa kanter. Skära plåt med offset sammansatta snips.

•Placera arket av metall på baksidan av fiberboard och bifoga med tunga staples och en häftpistol. Utrymme häftklamrarna nära tillsammans för att hålla plåten på tätt.

•Placera nyligen monterade locket över området du mätt från början. Se till att det justeras efter perfekt. Markera platsen för styrhål på ytan du omfattande.

•Ø ytterligare hål i ytan av området med hjälp av markerar du gjort.

•Byt ut bladet metal cover och justera styrhål på båda ytorna. Använd en makt skruvmejsel för att fästa omslaget till den andra ytan med skruvarna. Om du någonsin vill ta bort locket, du bara skruva loss skruvarna med din makt skruvmejsel och ta bort den.