Hur du bifogar en uteplats privat skärm

Hur du bifogar en uteplats privat skärm

Få hem förbättringsprojekt erbjuder så mycket värde per kostar som innesluter uteplats privatlivet skärmar, som i huvudsak ökar ditt hem inredning kvadratmeter. Ersätta skärmar med lätt-till-bygga, konventionella stud väggar kan du installera ytterväggar och interiör väggbeklädnad som blandar nya tillägg med den befintliga strukturen. Med endast nybörjare nivå Snickeri färdigheter och billigt byggmaterial, kan du förvandla din utomhus vardagsrum till ett all-weather, interiör utrymme.

Instruktioner

•PRY häftklamrarna som säkrar skärmen till uteplats med en skruvmejsel. Om din skärm ansluts till uteplatsen via träram, Bänd skärmens ram från uteplatsens inlägg och balkar med bända bar. Ta bort skärmen från öppningen. Mät bredd och höjd av öppningen med ett måttband.

•Välj inramning timmer motsvarande tjocklek på djupet av den öppning som du omslutande. Markera bredden på att om två bitar av inramning virke med en penna och måttband. Lägg ena sidan av en snickare torget över ett märke och placera den andra sidan mot den lumber kant. Kör en penna längs sidan av torget att skapa en rak klippa linje över till skramlet ansikte. Lägg ut en skära linjen på den återstående delen av virke.

•Kapa timmer till längd med en cirkelsåg. Dessa bitar är inhägnad väggens topp och botten pläterar. Dela den öppningen bredd av önskat avstånd i väggreglar, vanligtvis varje 16 eller 24 inches. Runda resultatet upp är för att rymma en stud på inhägnad väggen slut; inhägnad väggen består av en stud i varje ände och jämnt fördelade dubbar mellan. Observera det nödvändiga antalet dubbar.

•Subtract tjockleken på toppen och botten pläterar från att öppna höjd. Resultatet är lika med höjden på en enda stud. Mät och markera önskat antal dubbar till denna höjd. Kapade reglarna i längd med en cirkelsåg. Lägg plattorna på kanten på en plan yta. Justera plattorna ändarna och smörgås på plattan ansikte mot ansikte. Markera platsen för dubbar på plattorna kanter; en stud vid varje slut och fördelade jämnt mellan.

•Ställ in plattorna isär och placera reglarna på kanten mellan de separerade plattorna. Justera de dubbar slutar med stud märken på plattorna. Fäst reglarna till pläterar med inramning naglar och hammare. Köra två naglar genom yttre ansikten av toppen och botten pläterar och in i ändarna av dubbar.

•Hoist inhägnad väggen i öppningen. Justera den väggen framsida med den yttre kanten av uteplatsens öppning. Säkra slut dubbar innerkanten av uteplats ramen med inramning nails. Applicera två naglar på både toppen och botten av slutet dubbar och ragla naglar inom de dubbar, ungefär varje 12 inches. Fäst de övre och nedre plåtarna till toppen och botten av öppningen med ett liknande spikning mönster.

•Measure och mark plywood eller ytterväggar att passa väggens inhägnad bredd och höjd. Skär den plywood eller ytterväggar till storlek med en cirkelsåg. Justera beklädnad med inhägnad väggreglar och fäst beklädnad väggen med ytterväggar naglar. Ståndpunkten spik ungefär varje 8 inches i väggen ytterkanten och varje 12-16 inches längs center dubbar.

•Kapa spetsen av ett rör av yttre täta med fogtätning pistol Röravskärare. Pierce röret med pistolen piercing verktyg. Läs in täta i pistolen. Applicera en sträng av täta på lederna mellan rangerbangård eller plywood och uteplatsens öppning. Slät och sprida täta med en spackel.

Tips & varningar

  • Måla den slutna öppningen med utomhusfärg efter de täta botemedel.
  • Om du har problem med att utforma en inhägnad vägg som passar, prova inramning väggen på plats. För att inrama på plats, skruva fast topp och botten pläterar till uteplats öppningen, Kil dubbar i mellan och tå-spik eller skruva dubbar till pläterar.