Hur du bifogar Blackout Liner i rullen skugga

Hur du bifogar Blackout Liner i rullen skugga

I ett sovrum, ett rum eller en barnets rum, mörknande rummet för ökad bekvämlighet och sparar pengar genom att förbättra isoleringen. Många människor sover bättre i ett mörklagt rum. En blackout liner gör ett bra komplement för en natt arbetarens sovrum. Att minska bländning i arbetsutrymmen och på TV-apparater förbättrar bildkvaliteten och skär ned på irriterade ögon. För en liten summa pengar och en eftermiddag med din tid, kan du lägga till en blackout liner i en rulle nyans och dra nytta av ett mörklagt rum.

Instruktioner

•Dra fönstret skugga ner till fullo täcker fönstret. Använda en penna för att markera skugga minst 1 tum ovanför toppen av fönstret. Med blackout liner på endast del av skugga där det behövs kommer att minska bulk för att hjälpa skuggan rulla upp korrekt.

•Var ner rullen skugga. Dra ner på botten av skuggan att engagera våren att orsaka skugga att rulla upp. Höja skuggan fullt så att det lyfts upp överst i fönstret. Använda en stege, om det behövs. Skuggan har två tillsammans. En fästet håller skuggan är öppen på toppen. Lyft i skuggan på sidan med öppen fästet. Ta upp skuggan klart av fästet. Detta frigör den andra sidan där stiftet i rullen skuggan centrum bar vilar i slutna fästet. Hand i skuggan till din assistent för att säkert koppla från stege.

•Unroll rullen skugga helt - med baksidan upp--på ett bord eller annan plan yta.

•Sätt blackout liner på baksidan av skuggan. Rada upp ena sidan av blackout liner med en kant av roller skugga.

•Placera en avsluta av liner vid märket på skuggan. Förlänga liner längst ned i skuggan, att hålla tyget rakt.

• Får en jämn linje genom att ta en mätning från toppen av skuggan till märket. Gör en andra märket på andra sidan av skugga på samma avstånd från toppen av skuggan. Placera en yardstick nivå med de två varumärkena. Använda skrädderi krita eller rak stift för att markera en rak linje längs måttstocken. Skär den blackout eyeliner längs linjen.

•Kapa den andra sidan av liner även med kanten av rullen skugga om blackout liner är bredare än roller skugga. Rulla blackout tyget längst ned i skuggan.

•Starting från botten av roller skugga, tillämpa tyg lim i fyra ränder, 6 inches lång. Lägg en rand av lim ¼ tum från varje kant av skugga och en vertikal rand 1/4 tum från botten. Lägg till två mer ränder en även avstånd från varandra.

•Unroll blackout liner på skuggan. Rada upp botten av liner med botten av skuggan. Hålla kanterna på tyget även med kanterna på rullen skugga och tryck på tyg försiktigt på limmet. När du når toppen av lim ränderna, lägga till ytterligare 6 inches.

•Upprepa detta bearbeta, limma blackout liner sektionsvis till märket på skuggan att fästa liner säkert. Lägga till en lodrät linje vid märket att hålla upp och tryck på blackout liner till limmet. Lämna skuggan platta och låt limmet torka i minst två timmar.

•REINSTALL skugga i fönstret.