Hur du bifogar balkar i en Center Beam

Center balkar installeras i golvsystem med bostäder som behöver extra stöd. Strålen kan också stödja en bärande vägg ovan. Dock måste du bifoga andra bjälkar / bjälklag till detta centrum helljus för att slutföra hela golvet systemet. Fästa dessa bjälklag till ett center beam kräver en metod som kallas "bond beam" metoden. Denna metod krävs av de flesta byggnormer, och det är en utprovade och testade förfarande som inte kommer att misslyckas. Den genomsnittliga gör-det-Självaren kan slutföra detta projekt i ett par timmar till en dag, beroende på storleken och omfattningen av projektet.

Instruktioner

•Sätt en 1,5-av-1,5-tums remsa till undersida centrerar balken. Markera 1,5 inches från kanten av en 2-gånger-4, fäst en krita linje över längden av styrelsen och rippa remsan från den 2-gånger-4 med en cirkelsåg. Fortsätta att rippa dessa remsor tills du har tillräckligt att spänna hela längden av center beam. När du är klar rippning, har du en remsa som är 1,5-av-1.5 inches.

•Nail remsorna till botten av den horisontella center beam med 16 öre naglar. Spikarna bör vara fördelade 12 inches isär. Kontrollera att remsorna anpassa undersida centrerar balken. Betala uppmärksamhet till slutet av remsan som är vänd uppåt, och se till att de rakaste kanterna är vänd uppåt, liksom.

•Notch botten av ditt golv balkar/bjälklag i nedre hörnet. När du har fastställt exakta längden på din golvet reglar, Mät av slutet 1.5 inches och nedifrån och upp 1.5 inches. Anslut de två varumärkena med en fyrkant så att du har en kvadrat på nedre hörnet av reglar/strålen som står inför center beam. Upprepa detta på alla golv bjälklag som kommer att kopplas till center beam.

•Kapa markerade skåran med en cirkelsåg. Det kan vara nödvändigt att skära något förbi notch markerar med en cirkelsåg, men gå inte längre än 1/2 tums förbi markerar. Om det behövs, Använd en hand såg till slut nedskärningarna.

•För på bjälklag/balkar ner till preattached remsor och spik till plats genom att infoga 16 öre naglar genom sidorna av reglar/strålen i vinkel och in i centrera balken. Placera tre naglar på varje sida av reglar. Bond remsan kommer att fungera som en vilande avsats för bjälklag/bjälkar och stödja beam bilagor.