Hur du återvinner papper & tyg

Återvinning pappersprodukter sparar pengar, och det finns många sätt att göra detta. Behöver du idéer, kan du läsa tidningar och hemsida artiklar som hör till återvinning och du kan också prata med vänner och släktingar som har erfarenhet av återvinning av pappersprodukter. Engagera dina barn genom att be dem att skriva ner fem idéer som familjen kan använda för att starta en vana av återvinning. Sedan har alla rösta på de översta tre idéerna, och en med mest röster kan bli en ny tradition i hemmet.

Instruktioner

•Använd gamla tidningen som en beläggning för golv under house projekt. Om du målar ett rum i huset, ta några buntar av gamla tidningen sidor och omfatta de områden där du ska måla med dem. Eller, om du arbetar med ett projekt där det kommer finnas en hel del av sand damm på golvet, placera tidningen täcker under din arbetsbänk.

•Reuse gamla små T-shirts som dishrags eller damm trasor. Om du har några gamla skjortor som ditt barn inte längre bär, skära upp dem i halvor för diska, torkning rätter eller dammning möbler med polska.

•Hitta sätt att återanvända gamla skrivarpapper från din dator. Om ditt barn är alltid i behov av KLADDPAPPER träna matematiska problem för läxor, ge dem pappersark den skrivare du använder. Eller om du lämnar alltid listor med uppgifter för din make att göra under veckan, Använd skrivarpapperet istället för att köpa mer. Om du är lärare, använda tomma skrivarpapperet för klassrummet konstprojekt.

•Donate gamla tidningar till lokala folkbibliotek och allaktivitetshus. Vid sortering igenom dina tidningar, välja de som är de senaste och i gott skick. Till exempel, om du bor nära en tutoring center och du har några skolastiska tidskrifter som har bra pedagogiska artiklar, föra dessa till centrum.