Hur du återvinner papper Fiber

Hur du återvinner papper Fiber

Det är lätt att återvinna papper fiber genom en gemenskap återvinning program, men det är också roligt och bra att återvinna ditt papper fiber dig själv genom att göra papper, kompost och kompost. Många utmärkta använder återvunnet papper, och den lätthet med vilken den återvinnas och återanvändas gör det en utmärkt material för återvinning av familjer eller barn. Återvinning papper fiber kan gör en utmärkt science projekt, hobby eller litet företag, och enkelt lärt och styras med minimal utrustning att köpa.

Instruktioner

•Shred din pappret i långa, tunna remsor med ett papper shredder eller sax. Placera papperet i en stor påse eller annan behållare med lite vatten och låt det ligga i blöt ett par timmar. Den resulterande blandningen papper kan placeras direkt på blomrabatter eller trädgårdar och kan täckas med ett tunt lager av smuts om nödvändigt att förhindra att pappersfiber blåser bort. Detta är en utmärkt metod att förebygga och döda ogräs, som pappersfiber blockerar ogräset från att ta emot det nödvändiga solljuset att växa.

•Blend dina papper i en mixer eller matberedare med lite vatten för att göra det till en smidig massa som är perfekt för kompostering. Om du önskar, du kan helt enkelt riva upp ditt papper eller strimla i en dokumentförstörare och tillsätt lite vatten, men att göra det till massa kommer omvandla det till kompost kvalitet snabbare. Placera massa blandningen till en mörk, lockförsedda behållare med lika delar av papper och smuts, och gärna till din mat skräp också. Rör blandningen varannan dag och snart kommer du att ha kompost kvalitet.

•Soak remsor av papper i vatten över natten med flytande stärkelse om du vill återvinna dem i nytt papper. Ta bort papper isär de nästa dag och dopp för papperstillverkning ramarna till dem, att fånga så mycket massa som möjligt. Jämna ut lagret av pappersmassa med en vaggande rörelse, ta sedan bort den översta ramen och placera den andra bildruta papper sidan nedåt på en bit av våt filt. Långsamt bort ramen och låt den våta kände sig torr under en bunt med tunga böcker, och sedan ta bort papperet från filten och järn den vid behov eller tryck mellan tunga böcker igen.

Tips & varningar

  • Papperskorgen burkar göra utmärkt kompostering behållare, men du kan också bygga din egen ur av trä eller re-syfte en gamla fat eller annan behållare.
  • Strimlad papper mulch är ett bra sätt att förebygga eller döda ogräs i din trädgård.
  • Kontrollera att det finns hål i botten och sidor av behållaren kompost för vatten och luft att fly, eller din kompost blir möglig mycket snabbt och blir inte en frisk tillsats till din trädgård.
  • Lägg inte till kött eller mejeriprodukter matrester i din kompost, eftersom detta kommer att locka djuren och mögel till din behållare, ofta orsakar dem att slå det över och göra en stor röra.