Hur du återvinner livsmedelsförpackningar

Hur du återvinner livsmedelsförpackningar

Vidtar åtgärder för att återvinna livsmedelsförpackningar är viktigt för enskilda och företag, eftersom det bidrar till att bevara naturresurser och områden, spara och minska energiförbrukningen, minska föroreningarna, spara deponi utrymme och skapa arbetstillfällen för arbetstagare, enligt Ohio avdelning för naturresurser. Dock kan det vara svårt att veta vad exakt är återvinningsbart och vad du ska göra för att göra produkter lättare att bearbeta och säkerställa de verkligen får återanvändas.

Instruktioner

•Wash plastbehållare som hålla vätskor och konserverade livsmedel som salsa, soppa eller ost med varmt vatten från tvål att ta bort matrester som kan finnas. Se till att tvätta lock samt om de är tillverkade av återvinningsbart material.

•Skölj soda och frukt juice plastflaskor med varmt vatten för att avlägsna överflödigt socker byggt upp inuti flaskorna. Det finns ingen anledning att tvätta plastflaskor med tvål om de inte har socker eller andra lager rester på dem.

•Soak glasflaskor och burkar i en lösning av varmt vatten och skålen tvål att ta bort papper och plast etiketter, som kan innehålla lim som inte kan återvinnas. Återanvända objekt som vanligt när etiketterna har tagits bort. Kasta bort etiketterna.

• Undvik återvinning enskilda godis omslag och Mylar-fodrade behållare som potatis chip väskor. Dessa artiklar är inte återvinningsbart och bör kastas i papperskorgen.

•Ta bort rena bitar av kartong från kartong mat lådor som pizzakartonger och portabel-behållare. Olja-färgade kartong är inte återvinningsbart. Del av paketet kan dock kan återvinnas om det är fortfarande ren, och det tar bara ett ögonblick att skilja bitarna för hand eller med kök sax.

•Throw plast påsar som innehöll livsmedel bort. Detta inkluderar färdigförpackade, färdiga att äta livsmedel och livsmedel som du har lagat. Denna plast är inte återvinningsbart.

•Kontrollera med lokala återvinningsanläggningar att hitta en plats att återvinna ren polystyren--tror Styrofoam--mat behållare. De flesta områden accepterar inte polystyrenskum i deras vanliga bostäder återvinning, men erbjuder en plats för de boende att släppa av material för bearbetning.